szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Csengőhang készítése C64-es játékok zenéiből, ingyen és pár kattintással!

Csengőhang készítése C64-es játékok zenéiből, ingyen és pár kattintással!
Ha valaki kedvelte a C64-et, és szerette hallgatni azok nagyszerű zenéit is, bizonyára szívesen nosztalgiázik kicsit a dalokkal, akár csengőhangként is a mobilján. Lássuk, miként oldható meg a dolog.
Tovább a cikkhez >>>

Minden eddiginél erősebb és vitatható Google cenzúra
Nincs könnyű dolga a Google-nak. Egyik oldalon az internet és a szólás szabadsága, valamint netezők milliárdjai (elvárásokkal), a másik oldalon óriási cégek és jogvédő szervezetek, szintén elvárásokkal.
Tovább a cikkhez >>>

Titkosítsa pdf-jeit ingyen, regisztráció nélkül
A pdf az egyik legjobban elterjedt fájlformátum manapság, így nem véletlen, hogy sok program és szolgáltatás foglalkozik vele.
Tovább a cikkhez >>>

Miért nem sikeres a 3D, és miért nem is lesz az?
A 3D nem működik a mi agyunkkal és nem is fog. Az elképzelés, hogy egy agyat és szemeket megzavaró képet bámulva kicsikarjunk valamilyen háromdimenziós hatást, egyszerűen nevetséges.
Tovább a cikkhez >>>

Mindent tudó digitális jegyzettömb, akár utazáshoz is
Szeretnénk kényelmesen jegyzetelni, kifejezetten úgy, mintha valódi jegyzetfüzetet használnánk, csak éppen kihasználva a számítógép interaktív lehetőségeit is? Ha Macet vagy iPadet használunk, az alábbi programmal ezt könnyen megtehetjük.
Tovább a cikkhez >>>

Hangulatos Valentin-napi háttérképek és e-képeslapok letöltése
Bár még van egy kis időnk, azért már nyugodtan elkezdhetünk készülődni a közelgő Valentin-napra. Mutatunk is néhány új háttérképet és képeslapot, amelyek ingyen letölthetők az internetről.
Tovább a cikkhez >>>

Google Pack: hasznos ingyenes alkalmazások gyűjteménye Windowshoz
Annyiféle ingyenes programgyűjtemény létezik, hogy két kézen már meg sem lehet számolni. Az alábbi mégis kilóg kicsit a sorból, hiszen a Google állítja össze és frissítgeti, kifejezetten a Windowst használóknak.
Tovább a cikkhez >>>

Már ilyen is van: szellemírók a közösségi oldalakon
Önéletrajzok, visszaemlékezések készítésekor gyakran előfordul, hogy profi írói segítséget vesznek igénybe a hírességek. Manapság ez a divat a közösségi oldalakon is hódít, bérírókat fogadhat az, akinek nincs elég ideje vagy nem akar beletanulni az internetezésbe.
Tovább a cikkhez >>>

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!