szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Photoshop-gyorstalpaló: RAW - alapok és színbeállításokMondhatjuk, a fotózás reneszánszát éli, ez köszönhető a...

Photoshop-gyorstalpaló: RAW - alapok és színbeállítások
Mondhatjuk, a fotózás reneszánszát éli, ez köszönhető a digitális technika fejlesztéseinek. Egyre több elérhető árú fényképezőgép tud nyers adatfájlt menteni, amit utána megfelelő szoftverrel finomíthatunk, átdolgozhatunk. Mi más lenne erre a legalkalmasabb, mint a Photoshop CS5 Camera Raw 6.3 bővítménye!
Tovább a cikkhez >>>

A legjobb PC-s ház-átalakítások - toplista
Sok unalmas és szürke dolog van a világon, melyek évtizedek alatt sem változnak, nem szépülnek meg. Születésük óta nem rendelkeztek „dizájnnal” és később sem kaptak.
Tovább a cikkhez >>>

Megkezdődött a versenyfutás a speciális domain-végződésekért
Lassan vége annak a korszaknak, amikor minden domain név csak .com-ra, .net-re, illetve esetünkben .hu-ra végződött. Kezdődik a versenyfutás a speciláis végződésekért!
Tovább a cikkhez >>>

Készítsünk optikai csalódást Photoshopban!
Szemünket becsapni nem nehéz, talán éppen ezért van előkelő helyen a nem túl korrekt közmondások listáján a „hiszem ha látom”. Persze csak az első helyezett, „nem a ruha teszi az embert” után…
Tovább a cikkhez >>>

Szülinapi meglepetés közösségi módra
A közösségi oldalak használói könnyen “észben” tarthatják ismerőseik születésnapját, hiszen a legtöbb rendszerben erről automatikus figyelmeztetést is kapnak. Egy új szolgáltatással titokban közös meglepetés képeslapot is készíthetünk az ünnepeltnek.
Tovább a cikkhez >>>

Nehezen indul a nap? Íme néhány online játék ingyen, felüdülésnek
Ha valakinek nehezen indul a napja, vagy csak az ebédszünetben, esetleg a kávé mellé szeretne valamilyen szórakoztató kikapcsolódást, az alábbi három játékkal megalapozhatja a jó hangulatot.
Tovább a cikkhez >>>

Túl az Angry Birdsön: 5 hasonlóan szórakoztató iOS-játék
Valóban nincs más egyszerű, mégis szórakoztató, s mindemellett elgondolkodtató játék az App Store-ban az Angry Birdsön kívül? Badarság! Nekünk van rögtön öt másik kedvencünk is!
Tovább a cikkhez >>>

Kipróbáltuk – Dead Space 2
A Dead Space című sci-fi túlélőhorror 2008-ban jelent meg, az akkor még szinte ismeretlen Viscerial Games jóvoltából. Az elképesztő siker mindenkit meglepett.
Tovább a cikkhez >>>

Hangulatos Valentin-napi háttérképek és e-képeslapok letöltése
Bár még van egy kis időnk, azért már nyugodtan elkezdhetünk készülődni a közelgő Valentin-napra. Mutatunk is néhány új háttérképet és képeslapot, amelyek ingyen letölthetők az internetről.
Tovább a cikkhez >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!