szerző:
techline.hu

A Mobile World Congress keretében az Adobe bejelentette, hogy a világ vezető kiadói, például a Condé Nast, a Dennis...

A Mobile World Congress keretében az Adobe bejelentette, hogy a világ vezető kiadói, például a Condé Nast, a Dennis Publishing, a Martha Stewart Living Omnimedia és a National Geographic az Adobe® Digital Publishing Suite eszközeit használják egyedülálló és meghatározó termékeik létrehozására és terjesztésére az Android™ rendszerű táblaszámítógépeken. Az Adobe Digital Publishing Suite részeként elérhető új Content Viewer for Android segítségével a kiadók jelentősen szélesebb körben terjeszthetik tartalmaikat, hiszen lehetővé tehetik a felhasználást a várhatóan hamarosan piacra lépő androidos táblagépek széles körén, amelyek egyik várva várt képviselője Motorola Xoom készülék.

„Az olvasók manapság elvárják, hogy az iPad mellett kedvenc magazinjukat vagy hírlapjukat androidos eszközökön is olvashassák” – nyilatkozta David Wadhwani, az Adobe kreatív és interaktív megoldásokkal foglalkozó részlegét vezető alelnök. „Az Adobe digitális kiadványszerkesztési innovációjának köszönhetően kiadói partnereink lebilincselő és látványos termékeket hozhatnak létre az Android platformra, ahol a potenciális olvasók és előfizetők milliói segítségével tovább gyorsulhat a digitális kiadványok választékának bővülése. Az androidos eszközök robbanásszerű terjedése alapvető fontosságú a nyereséges és fenntartható vállalkozásokat felépítő kiadók számára.”

Az Adobe Digital Publishing Suite nyilvános előzetes kiadásának részeként már elérhető a Content Viewer for Android technológia, amely az intuitív navigáció, a gazdag látványvilág és a HTML5 támogatása révén kiváló olvasási élményt biztosít. Ráadásul számos megbízható mérőszám rögzíthető a Content Viewer segítségével, így a kiadók átfogó elemzést végezhetnek a szerkesztés és a hirdetés sikerességéről.
„Az Adobe technológiája segítségével a világ legkedveltebb és legbefolyásosabb magazinjait juttathatjuk el az Android platformra” – mondta Joe Simon, a Condé Nast technológiai igazgatója. „A Condé Nast és az Adobe közös munkája – a WIRED és a The New Yorker digitális kiadása – rendkívüli hatással volt a digitális magazinok elkészítésére, terjesztésére és olvasására.”
„A National Geographic már több mint száz éve készít inspiráló tartalmakat”
– mondta David Griffin, a National Geographic elektronikus kiadásért felelős vezető szerkesztője. „Rendkívül izgalmas, hogy az általunk készített tartalmakat kényelmes és rugalmas formában tehetjük elérhetővé a táblaszámítógépek széles körén. A National Geographic hihetetlen értéket közvetít az olyan ügyfeleinknek, akik a National Geographic 50 legnagyszerűbb fotóját egy Android-alapú táblaszámítógépen tekintik meg.”
„Úgy gondoljuk, hogy a vásárlók kiváló teljesítményű, tiszta és éles kijelzőjű táblaszámítógépeket keresnek a tartalom és média megtekintéséhez”
– mondta Christy Wyatt, a Motorola Mobility szoftverek és szolgáltatások termékmenedzsmentjéért felelős alelnöke. „Nagy teljesítményű kétmagos processzorával és 10,1 hüvelykes kijelzőjével a Motorola XOOM tökéletes olvasási élményt biztosít. A Motorola és Adobe együttműködése hosszú múltra tekint vissza. Az eredmények bámulatos digitális élményt jelentenek majd a mobil eszközökön.”

A mai bejelentés után az Adobe Digital Publishing Suite eszközei felhasználhatók az Android 2.2 és Android 3.0 operációs rendszereket támogató eszközökre készült tartalmak fejlesztésére is. A Content Viewer for Android a kiadó ügyfelek számára azonnal elérhető az Adobe Digital Publishing Suite előzetes program keretében. A közvetlen jogosultságszerzés tartalomtámogatása, valamint az Android Market áruházban az alkalmazásból való vásárlás tervezett támogatása, valamint a tervezett alkalmazáson belüli számlázás olyan rugalmas kereskedelmi modelleket biztosít a kiadók számára, amelyek a legjobban megfelelnek a megcélzott olvasóbázisnak.

Adobe Digital Publishing Suite
Az Adobe Digital Publishing Suite számos azonnal használatba vehető üzemeltetett szolgáltatást, eszközöket és megjelenítő technológiát biztosít a kiadóknak a digitális tartalmak létrehozásához, közzétételéhez, valamint a tartalomforgalmazó partnereken és a vezető mobil piactereken keresztüli közvetlen értékesítéséhez. Az Adobe Creative Suite és az Adobe InDesign CS5 szoftverekre épülő Digital Publishing Suite lehetővé teszi az innovatív, a kiadó márkanevéhez kötődő olvasói élmény kialakítását és terjesztését. Teljes megoldásként a csomag eszközei lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy az asztali és táblaszámítógépeken egyaránt létrehozzák, terjesszék, értékesítsék és elemezzék a gazdag digitális tartalmakat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
techline.hu Tech

MWC: SE Xperia Pro és Xperia Neo

Az Xperia Pro egy szétcsúsztatható, beépített billentyűzettel ellátott modell, amely 3,7”-os kijelzőt (Bravia Engine)...

Hétfőn újra nyílik a New York-i Modern Művészetek Múzeuma

Hétfőn újra nyílik a New York-i Modern Művészetek Múzeuma

Orosz hackerek iráni álcába bújva támadták 20 ország szervezeteit

Orosz hackerek iráni álcába bújva támadták 20 ország szervezeteit

Képtelen volt kormányt alakítani Netanjahu

Képtelen volt kormányt alakítani Netanjahu

Donald Trump „nőügyei” megérkeztek Magyarországra

Donald Trump „nőügyei” megérkeztek Magyarországra

Figyelmeztet az Apple: azonnal frissítse régebbi iPhone-ját és iPadjét

Figyelmeztet az Apple: azonnal frissítse régebbi iPhone-ját és iPadjét

Kolozsváron is bevezetik a vezető nélküli buszokat

Kolozsváron is bevezetik a vezető nélküli buszokat