szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az új modellek megfelelnek a környezetvédelmi szempontoknak, nagy teljesítményűek, több hálózati funkcióval...

Az új modellek megfelelnek a környezetvédelmi szempontoknak, nagy teljesítményűek, több hálózati funkcióval rendelkeznek, megjelenésüket pedig keskeny profil és vonzó tervezés jellemzi.
2011-ben a Panasonic kiterjeszti 3D és LED LCD televízióinak választékát, ami magában foglal 14 különböző 3D és 14 LED LCD modellt, hogy a legigényesebb vásárlóknak is legyen miből válogatniuk. Ezek közé az új modellek közé tartoznak a Panasonic VT30, GT30, és ST30 NeoPlazma 3D televíziói, de az új 3D LED LCD televíziók DT35 és DT30 sorozata is.

Az új NeoPlazma 3D modellek
A Panasonic NeoPlazma modellek 600 Hz-es intelligens képalkotó frekvenciával rendelkeznek az Intelligent Frame Creation Pro technológiának köszönhetően, hogy minél tökéletesebben érzékeltessék a mozgást. Az Infinite Black Pro (VT30, GT30, ST30) és az Infinite Black (G30) az éles kontrasztszűrő Pro-val (VT30) és az éles kontrasztszűrővel kombinálva (GT30, ST30 és G30) kitűnő kontrasztarányokat és mély fekete színeket ér el. A 600 Hz-es frekvenciának és a gyors reakcióidejűek (0,001 ms) köszönhetően különösen alkalmasak 3D használatra. Az újonnan kifejlesztett, gyorsan váltakozó foszfor csökkenti az áthallást, az Active Shutter technológia pedig a lehető legjobb képminőséget szolgáltatja a Full HD felbontásnak és a kétféle kép világos szétválasztásának köszönhetően.

A csúcskategóriás VIERA VT30 sorozat négy modellből áll, a 65 colos TX-P65VT30, az 55 colos TX-P55VT30, az 50 colos TX-P50VT30, és a 42 colos TX-P42VT30-ból. Mind a négy VT30 modellen megjelenik az új High Line kivitel és az egyrétegű üvegtervezés, ami a televízióknak elegáns külsőt és új megjelenést ad. Mivel 30-nál is több szigorú teszten ment át, a VT30 sorozat megkapta a THX 2D és 3D Display tanúsítványt, és olyan kitűnő képminőségben jeleníti meg Önnek a filmeket, ahogy a rendező megálmodta. Amellett, hogy 3D látványt nyújt, a VT30 sorozat kibővült a VIERA Connect internet szolgáltatással; Skype videó hívás lehetőséggel; Wi-Fi lehetőséggel (egy USB vezeték nélküli LAN adaptert adunk a VT30 sorozathoz); és VIERA Image Viewer -rel (képnézegető) a 2D és 3D digitális fényképek és a 2D & 3D HD videofelvételek SD memóriakártyáról történő megtekintéséhez; továbbá USB HDD felvételi lehetőséggel, valamint SD kártya olvasóval/íróval. Két Full HD 3D szemüveget mellékelünk a VT30 sorozat termékeihez.

A VIERA GT30 3D sorozatba három modell tartozik: az 50 colos TX-P50GT30; a 46 colos TX-P46GT30 és a 42 colos TX-P42GT30. A sorozat kiemelkedik keskeny és jellegzetes Highline tervezésével, Infinite Black Pro Paneljével; valamint THX 2D és 3D minősítésével; képes VIERA Connect hozzáférésre, Wi-Fi kapcsolódásra (USB port-on keresztül); Skype videohívásra; VIERA Image Viewer (képnézegető) funkcióval és DLNA tanúsítvánnyal rendelkezik; 4 HDMI csatlakozóval és 3 USB porttal kapható.

A VIERA ST30 sorozat, három képernyőméretet kínál 42 coltól 50 colig a Panasonic televíziók Full HD 3D TV családjából. Ez a sorozat magában foglalja az 50 colos TX-P50ST30-at; a 46 colos TX-P46ST30-at és a 42 colos TX-P42ST30-at.

Az új ST30 Full HD 3D HDTV tulajdonságok olyan halmazával rendelkezik, amely magában foglalja az Infinite Black Pro Panelt; a VIERA Connect-et, a Wi-Fi csatlakoztathatóságot (USB porton keresztül); Skype videohívást; VIERA Image Viewer képnézegetőt; 3 HDMI csatlakozót és 2 USB portot.

Az új LED LCD 3D modellek IPS Alpha Panel technológiával
A Panasonic hamarosan megkezdi új IPS Alpha panelekkel rendelkező 3D LED LCD televízióinak forgalmazását. Az IPS Alpha panelek világszerte legrövidebb reakcióidejükről és energiahatékonyságukról ismertek az iparágban. E csúcsminőségű új panelek kifejlesztésénél a Panasonic egyedülállóan gyors, kitűnő IPS Alpha technológiájára támaszkodott, így előnyt kovácsolt széles látószögükből és nagy fényközvetítési arányukból.
Annak érdekében, hogy maximalizálja az IPS Alpha panelek előnyeit, a Panasonic a panelgyártás egész folyamatát jelentősen megváltoztatta a szerkezettől kezdve a felhasznált alapanyagokig. Az újonnan kifejlesztett Advanced Pre-Charged Driving technológiának köszönhetően, amely 2 ms-mal a leggyorsabb képfrissítési arányt érte el az iparágban, ma már sikerült megdupláznia a korábbi modellek sebességét. A Panasonic olyan LCD paneleket fejlesztett ki, amelyekben az áthallás szinte teljesen megszűnt, és olyan mélyfekete szín és gazdag árnyalás jellemzi, mint a plazma televíziókat. Az LCD panelek rendelkeznek teljes mozgókép felbontással, amely még 2D módban is fokozza a videofelvételek reprodukálhatóságát. A csökkentett áthallás és a fekete reprodukció kombinációja lehetővé teszi, hogy a Panasonic tiszta, éles kontraszttal rendelkező LCD paneleket gyártson, amelyeknek csúcsminőségű Full HD 3D képei majdnem elérik a PDP-k színvonalát.

A londoni Panasonic Konferencián a Panasonic kiállította 3D LED LCD sorozatait, a DT30-at és a DT35-öt. Mindkét sorozat a modern, tiszta vonalú tervezés szellemében készült, míg a DT35 sorozat állvánnyal is rendelkezik. A 37 colos TX-L37DT30, a 32 colos TX-L32DT30, a 37 colos TX-L37DT35 és a 32 colos TX-L32DT35 IPS Alpha LED panelt használ a szélesebb látószög képminőség-romlás nélküli elérése érdekében, illetve még jobb mozgásérzékenységet, 400 Hz-es háttérfelbontást és Intelligent Frame Creation Pro technológiát az éles, áthallásmentes 3D képek biztosítására. Egyéb tulajdonságai: VIERA Connect, Wi-Fi ready; VIERA Image Viewer (képnézegető); DLNA tanúsítvány; 4 HDMI csatlakozó; 3 USB port; PC bemenet és ISF ccc beállító menü.

Számos új modell sok innovatív tulajdonsággal
A Panasonic D35 LED LCD sorozat kapható mind 24 colos, mind 19 colos változatban. Vonzó képkeret tervezése mellett, ez a sorozat rendelkezik iPod dokkolóval, 2 x USB porttal, HDD felvételi lehetőséggel, VIERA Connect és más hálózati funkciókkal.

A Panasonic új E30 LED LCD termékválasztéka magában foglal 42, 37 és 32 colos képernyőméretet és sok népszerű tulajdonságot ajánlhat a felhasználóknak, mint például a 200blb Intelligent Frame Creation Pro-t a csúcstechnológiás mozgásreprodukció érdekében, VIERA Connect-et és más hálózati funkciókat. A Panasonic E3 LED LCD televíziók 5 különböző képernyőméretben érhetők el: 42, 37, 32, 24 és 19 colos. Mindegyik V-Audio Surround hangtechnológiával rendelkezik. A G30 NeoPlazma választéka magában foglalja az 50, 46 és 42 colos képernyőméretet, ami sok alaptulajdonság használatát teszi lehetővé, mint például a 600 Hz IFC Pro, THX Certified Display, Infinite Black Panel és számos hálózati funkciót, köztük a VIERA Connect–et és a HDD felvételt.


 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!