szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Bulletstorm preview: április 18-24.

Bulletstorm preview: április 18-24.
Ebben az időszakban kizárólag a  “Bulletstorm: Epic Edition” vásárlói számára lesz hozzáférhető a béta, amelyben négy helyszínen mutatkozik be az új Team Deathmatch játékmód: Thrashball, Checkout, Trenches és Old Town.

Gears of War 3 béta: április 25. – május 15. A béta két újabb kompetitív játékmóddal (Capture the Leader és King of the Hill) egészül ki. A bétában részt vehet mindenki, aki 2100 Pontos Microsoft Pont kártyá vásárol.

A béta résztvevőinek lehetőségük lesz összegyűjteni többféle különleges ajándékot is:

Beta Tester Medal: a medált az kaphatja meg, aki végigjátszik egy meccset bétában. A “béta tesztelő” cím a későbbiekben mind a játékos profiljában, mind a játék multiplayer lobbijában is látható lesz.

Thrashball Cole:  A bétában lejátszott 50 meccs után elérhető karakterváltozat. Ha sikerült megnyitni, és újabb 10 meccset lejátszol vele, akkor ez a karakter a játék végleges változatának többjátékos módjában is használható lesz.

Gold-Plated Retro Lancer: azé lehet az aranyozott, retro fegyver, aki végigjátszik 90 meccset a bétában. Ha a fegyverrel sikerül elpusztítani 100 ellenfelet, akkor meg lehet tartani a játék végleges változatának többjátékos módjában is!

Flaming Hammerburst: aki erre a speciális fegyverre vágyik, annak nincsen más dolga, mint lejátszani egy meccset április 24-én vasárnap!

Flaming Lancer: aki játszik egy meccset az április 25-ével kezdődő héten, megtapasztalhatja e speciális fegyver pusztító erejét!

Flaming Sawed-Off Shotgun: aki szereti a a különleges shotgunokat, játsszon egy meccset a május 2-ával kezdődő héten.

Flaming Gnasher Shotgun: egy meccs a május 9-ével kezdődő héten, a máris elmondhatjuk, valamennyi fegyvert kipróbáltuk.

A játékról itt találhatnak további információkat.  

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Bakonyban már szakad a hó, több busz és autó is elakadt

A Bakonyban már szakad a hó, több busz és autó is elakadt

Will Smith dühös lett Georgiára, mégsem forgat az államban

Will Smith dühös lett Georgiára, mégsem forgat az államban

Koronavírus-fertőzésben elhunyt a Párbeszéd nyíregyházi képviselője

Koronavírus-fertőzésben elhunyt a Párbeszéd nyíregyházi képviselője