szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az interneten nagyon sok ingyenes felirat-adatbázis létezik, azonban sok időt vesz igénybe, mire ezek mindegyikét...

 Az interneten nagyon sok ingyenes felirat-adatbázis létezik, azonban sok időt vesz igénybe, mire ezek mindegyikét átkutatjuk egy-egy filmhez tartozó felirat után.   A TinySubs ezen segít, mert csak erre az egyetlen weboldalra kell ellátogatni, ahol kényelmesen és gyorsan megkereshetjük, amire szükségünk van. Az oldal maga nem tárol feliratokat csak egy egységes keresőfelületbe foglalja a leggyakrabban használt feliratos oldalakat. Ezek közül pillanatnyilag 36 adatait érhetjük el az oldalon keresztül, az opensubtitle.com-tól a subscene.com-ig.  

36 feliratos oldalról érkeznek az eredmények

A TinySubs valós idejű keresést végez, amint elkezdjük beírni a film címét, azonnal megjelennek az eredmények. Indításkor mindössze azt kell kiválasztani, hogy mozifilmhez vagy tévésorozathoz keresünk-e feliratot.

Mozifilmekhez és tévésorozatokhoz kereshetünk feliratot

Ezeket több szempont szerint szűrhetjük. Legördülő menüből választhatjuk ki a nyelvet, amiből pillanatnyilag 61-et támogat a rendszer, és egy-egy feliratos oldalra is korlátozhatjuk a keresést. Ha megtaláltuk, amit kerestünk, akkor a legtöbb esetben nem is kell elhagyni a TinySubs oldalát, mert a felirat részletes adati között megjelenik az eredeti letöltési link is. 

Megkapjuk a közvetlen letöltési linket is

Az oldalhoz létezik egy Google Chrome kiegészítő is, amit a böngészőbe illesztve még egyszerűbben lehet megtalálni a feliratokat. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ipari kémet fogtak Elon Musk cégénél

Ipari kémet fogtak Elon Musk cégénél

Házkutatást tartanak Navalnijnál és munkatársainál, most éppen a járványszabályok megsértése miatt

Házkutatást tartanak Navalnijnál és munkatársainál, most éppen a járványszabályok megsértése miatt

Ezeknél az autómárkáknál a legnagyobb az eltérés a márkaszerviz és a független szervizek díjai között

Ezeknél az autómárkáknál a legnagyobb az eltérés a márkaszerviz és a független szervizek díjai között