szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Bean aktuális verziója még 2010 februárjának végén debütált, s azóta nem is nagyon történt vele semmi lényeges.

A Bean aktuális verziója még 2010 februárjának végén debütált, s azóta nem is nagyon történt vele semmi lényeges. Most azonban egy teljesen újraírt verziót is letölthetnek a vállalkozó kedvűek, amely már kifejezetten a Snow Leopard, illetve a készülő Lion rendszerekhez lesz optimalizálva.

A program külsejét és funkcióit tekintve is megújult, egy ablakon belül dolgozhatunk több dokumentummal fülekre bontva, vagy osztott képernyővel. Kényelmesebb lett a lábléc és fejléc beállítása, fejlődött kicsit a teljes képernyős mód, s még megannyi más apró javítás és módosítás került a programba.
A Bean készülő, 2.9-es változata még csak béta állapotban van, így bőségesen előfordulhatnak még benne hibák, de aki tesztelni szeretné, már most is megteheti.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!