szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A fejlesztők jól tudják, hogy a korszerű játékok mellé hatásos zene is dukál – talán ez késztette a az EA-t és a...

A fejlesztők jól tudják, hogy a korszerű játékok mellé hatásos zene is dukál – talán ez késztette a az EA-t és a Cryteket arra, hogy Hans Zimmerrel együttműködve készítsék el belső nézetű lövöldözős játékuk, a Crysis 2 zenei anyagát. Hans Zimmer neve nem ismeretlen a mozifilmek kedvelői előtt, csapatával olyan sikeres alkotások zenéjét komponálta, mint az Eredet vagy a Sötét lovag. Zimmerék a játék zenei anyagán dolgozó Borislav Slavov és Tilman Sillescu zeneszerzőkkel együttműködve készítették el a Crysis 2 monumentális, drámai aláfestő zenéjét, amely megteremti a 2023-ban, pusztulásra ítélt New York Cityben játszódó cselekmény alaphangulatát.

A játékosok hamarosan megismerhetik ezt a különleges zenei világot, hiszen a Crysis 2 március 25-én kerül a boltok polcaira Európában (Xbox 360-ra, PS3-ra, illetve PC platformra). A játék zenei anyagát március 22-től lehet megvásárolni az iTunes-on, az Amazonon és más zenei terjesztőkön keresztül. A rajongók addig itt kaphatnak ízelítőt.

További információkat a játék hivatalos honlapján találnak, Twitteren is követhető a játék, és itt lehet csatlakozni a Crysis rajongótáborához a Facebookon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A kormány állja Kanadában egy SMA-s gyermek kezelési költségeit

A kormány állja Kanadában egy SMA-s gyermek kezelési költségeit

Karikó Katalin Szeged díszpolgára lett

Karikó Katalin Szeged díszpolgára lett

Szigorítják és meghosszabbítják a korlátozásokat Németországban

Szigorítják és meghosszabbítják a korlátozásokat Németországban