szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az iPad 2 biztosítja az Apple vezető helyét a táblagépek piacán, a potenciális vetélytársak, mint pl. a Motorola Xoom, vagy a RIM Playbook megjelenése sem fenyegeti az Apple pozícióját.

Az iPad 2 lesz a legsikeresebb táblagép a rivális gyártók modelljeinek folyamatos megjelenése ellenére – állítja a Gartner piackutató cég. Az Apple erőssége a nagy volumenű gyártás, amely kedvező hatással van a készülékek árára, illetve készülék megjelenésekor már elérhető sok ezer alkalmazás.

©

Sem az androidos táblák, sem a RIM Playbook-ja, sem pedig a HP TouchPad-je sem lesz képes megakadályozni az iPad dominanciáját, aminek a piackutatók szerint a kiváló hardver, és a különleges felhasználói élmény az oka.

A Gartner várakozásai szerint a korábbi iPad tulajdonos fele frissíteni fog a második generációra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Az iPad 2-rejtélye: mikor jön, milyen lesz?

Az Apple az iPad táblagéppel olyan kategóriát alkotott, amelyet a cég riválisai korábban csak erőtlen próbálkozások formájában kíséreltek meg létrehozni. Az egy éve bemutatott eszközből napjainkra mintegy 50 millió darabot adtak el és a hírek szerint már megkezdődött az iPad 2 gyártása. Az Apple azonban szigorú titokként őriz minden egyéb részletet az új generációs táblával kapcsolatban, ezért összegyűjtöttük az eddig nyilvánosságra került információkat.

hvg.hu Tech

iPad 2 hibalista: ami a második generációból kimaradt

Bejelentésének estéjén már beszámoltunk az Apple iPad 2 legfontosabb tulajdonságairól. Ezúttal azokat a szolgáltatásokat szedjük össze, amelyek kimaradtak az Apple második generációs táblagépéből.

hvg.hu Tech

Az iPad 2 nagy riválisai - a legjobb Androidos táblagépek (videók)

Hiába igyekszik az Apple már az év elején bebiztosítani magát az iPad 2 bejelentésével, hamar meggyűlik majd a baja az Android 3.0 operációs rendszer első élvonalát képviselő táblagépekkel, ahol a Samsung, a Motorola és az LG is képviselteti magát. Ráadásul mindhárom cég nagyon komolyan vette a 2011-es tablet háborút, most videókkal is bemutatjuk fegyverzetüket.

hvg.hu Tech

Íme az Apple iPad 2: reszkess, Android!

Magyar idő szerint este hét órakor tartották az Apple rendezvényét Kaliforniában, amelyen bemutatták a nagysikerű tablet második generációját.

A4-es papírra nyomtatta a húszezreseket egy tiszaföldvári férfi

A4-es papírra nyomtatta a húszezreseket egy tiszaföldvári férfi

Lőfegyvert és lőszereket találtak egy pécsi lakásban

Lőfegyvert és lőszereket találtak egy pécsi lakásban

Egy országban vagy városban is megrendezhetnék a foci-Eb-t?

Egy országban vagy városban is megrendezhetnék a foci-Eb-t?