szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Youtube Video Editor több hónappal ezelőtt indult útjára, hogy azok a felhasználók is átszerkeszthessék a publikálás...

A Youtube Video Editor több hónappal ezelőtt indult útjára, hogy azok a felhasználók is átszerkeszthessék a publikálás előtt videóikat, akik nem rendelkeznek megfelelő vágószoftverrel. Az ingyenes online alkalmazásban vághatunk, forgathatunk, effekteket és ámeneteket alkalmazhatunk stb.
Az új verzió még ennél is tovább megy, így például a “rázós” körülmények között, vagy remegő kézzel rögzített felvételek képét stabilizálhatjuk, vagyis kiszűrhetjük a remegést.
Sőt, aki 3D felvételekben gondolkodik, az akár két kamerát bevetve is megoldhatja ezt, majd feltöltheti az anyagot a Youtube 3D Video Editorba és exportálhatja a 3D-s felvételt (a Youtube-nak ugyebár már egy ideje van 3D-s csatornája).
A képstabilizálás hatékonyságát az alábbi videókon mutatják be a Youtube blogján.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Van egy nagy csapda abban, ha hideg szendvicset eszik

Van egy nagy csapda abban, ha hideg szendvicset eszik

Életjelet adnak a mozik Amerikában: tarol a Godzilla Kong ellen

Életjelet adnak a mozik Amerikában: tarol a Godzilla Kong ellen

Futball-legendák keltek ki az Európai Szuperliga ötlete ellen

Futball-legendák keltek ki az Európai Szuperliga ötlete ellen