szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ezúttal nem erőforrás-zabáló, belsőnézetes, lövöldözős szerepjátékokról lesz szó, hanem két, egészen egyszerű...

Ezúttal nem erőforrás-zabáló, belsőnézetes, lövöldözős szerepjátékokról lesz szó, hanem két, egészen egyszerű játékocskáról, amelyek tényleg csak arra jók, hogy néhány percig kikapcsolódjunk. Értelmük ezenkívül ugyanis nem sok van.
Az első játék az URL Hunter. Ahogy a neve is mutatja, a böngésző címsorában játszunk egy kis vadászatot. Mi vagyunk az „o” betűk és esküdt ellenségeinket, az „a” betűket kell megölnünk. Ehhez a jobbra és a balra mutató nyilakat, illetve a Space billentyűt használhatjuk. 30 másodperc áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy minél több „a” betűt küldjünk el a másvilágra. Egyszerűen hangzik? Pedig nem is annyira egyszerű!

Hajtóvadászat a címsorban

Hasonlóan egyszerű (és tulajdonképpen értelmetlen) a másik játék, a Katamari. Ehhez azonban arra van szükség, hogy Google Chrome-ban böngésszünk. Ha éppen ezt tesszük, és némi változatosságra vágyunk, akkor egyszerűen másoljuk be (sortörés nélkül) az alábbiakat böngészőnk címsorába:

javascript:var h='http://174.129.249.239/js/',i,n,ss=['http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.1/jquery.min.js',h+'Renderables.js',h+'Game.js'];for(i=0;i

A megjelenő ablakban kattintsunk a Start gombra, majd megjelenik egy gonosz kis hólabda, amelyet a jobb egérgomb lenyomva tartása mellett irányíthatunk.

A falánk kis hólabda

Hólabdánk bizonyára roppant éhes, mert ahogy ide-oda megyünk vele a site-on, egyszerűen magához vonzza, valósággal befalja az oldalon lévő tartalmat, beleértve a szöveget és a képeket is. Jópofa szórakozás, ahogy például a cnn.com szépen-lassan hólabdánk áldozata lesz. Persze nem a valóságban, ugyanis ha meguntuk labdánk etetését, egyszerűen kattintsunk a címsorban lévő eredeti URL végére, s máris visszakapjuk az éppen nyitva lévő weboldalt, egyetlen betű, egyetlen kép sem hiányzik róla.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Feltűnő volt a Jaguar egy tréleren Nagykerekinél, és lopott is

Feltűnő volt a Jaguar egy tréleren Nagykerekinél, és lopott is

„Én dolgozom. Ameddig lehet és valaki fel nem jelent”

„Én dolgozom. Ameddig lehet és valaki fel nem jelent”

OGYÉI: Odafigyeléssel a gyártói figyelmeztetés ellenére is lehet használni az orosz vakcinát

OGYÉI: Odafigyeléssel a gyártói figyelmeztetés ellenére is lehet használni az orosz vakcinát