szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Fesse ki a lakását kevesebb, mint két perc alatt!

 Fesse ki a lakását kevesebb, mint két perc alatt!
Címünkkel nem arra akarunk utalni, hogy öntse le a falakat valamilyen festékkel, ehelyett egy ügyes szolgáltatást mutatunk be, amellyel biztosan megfelelő lesz egy lakásfestés végeredménye.
Tovább a cikkhez >>>

Tudja meg mi történt, amikor megszületett
A félreértések elkerülés végett rögtön az elején tisztázzuk, szó sem lesz itt egészségügyi vagy biológiai ismertetőről. Mindössze egy oldalról, amelyen megtudhatjuk, milyen fontos események történtek születésünkkel egy időben.
Tovább a cikkhez >>>

Meghökkentő utazás egy notebook belsejében
Szétszedett asztali PC-t már mindenki látott, ha máskor nem is, de lomtalanításkor sok darabokra szedett gép kerül az utcára. Aki azonban a hordozható gépek belsejére kíváncsi, képeink segítségével belekukkanthat néhány modellbe.
Tovább a cikkhez >>>

Nosztalgiázzon régi kvarcjátékokkal ingyen, online
A 80-as és 90-es évek slágerei voltak az úgynevezett kvarcjátékok, amelyekből idehaza is rengeteget lehetett kapni. Bárgyú, mégis sokszor igen szórakoztató időtöltés volt... nosztalgiázzunk együtt!
Tovább a cikkhez >>>

Titkos Photoshop trükkök, profiktól
Nem állítjuk persze, hogy a Photoshop-guruk annyira titokzatos és rejtőzködő szövetség mögé tömörülnének, mint a szabadkőművesek. Van azonban pár trükk, amit nem találunk meg könnyen a neten.
Tovább a cikkhez >>>

Mobilos videók képstabilizálása Youtube-ra töltéskor
A kézben tartott és optikai képstabilizátorral nem rendelkező kamerával vagy a mobillal felvett videókat mindenféle segédprogram nélkül stabilizálhatjuk a Youtube-os megosztás előtt.
Tovább a cikkhez >>>

Milyen gyors a Google-nál dolgozók netje?
Az irigység nem szép dolog, tudjuk. Mégis, nehéz felülkerekedni azon, amikor egy Google-alkalmazott bizonyítékokat szolgáltat arról, hogy milyen gyors az internet kapcsolata…
Tovább a cikkhez >>>
 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!