szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Ashampoo szoftverei több szempontból is érdekesek: először is általában igényesek és egyszerűen használhatók...

Az Ashampoo szoftverei több szempontból is érdekesek: először is általában igényesek és egyszerűen használhatók, másodszor pedig legtöbbször magyar nyelven is használhatók.
A Burning Studio Elements ezek alapján tökéletesen illik a cég profiljába, hiszen tényleg az egyik legkönnyebben használható DVD-író szoftvercsomag, és bizony, magyarul is tud (indítás után a Languages menüpontban tudjuk átállítani a nyelvet)!
Természetesen nem csak DVD-t, hanem CD-t, sőt Blu-ray lemezeket is írhatunk vele, van lehetőség audio CD-k rippelésére, képfájlok használatára, másolásra stb.

Sőt, még borítónyomtató modult is kapunk, egy halom sablonnal a különféle tokokhoz, vagy éppen lemezcímkéhez (Lightscribe is).
A lényeges még nem is írtuk: az akciós letöltés ezen az oldalon érhető el. Innen tölthetjük le a telepítőkészletet, majd a telepítés után az alábbi címen kérhetjük az ingyenes aktiváló kódot, egy gyors regisztráció után.
Az akció csak néhány napig tart, utána már csak megvásárolni tudjuk a programot (vagy az Ashampoo-t ismerve azért van esély, hogy később, máshol, újra elérhetővé teszik ingyenes regisztrációval).

A program telepítése és használata nagyon egyszerű, az egyetlen dolog amire érdemes odafigyelni, hogy ha nincs szükségünk az Ashampoo böngészőkbe beépülő toolbarjára (nem kémprogram, de nem is feltétlenül hasznos mindenkinek), akkor telepítéskor a Custom Installation lehetőséget válasszuk, és vegyük ki az adott opciók elől a pipát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
„A siker titka, hogy partnerként tekintünk az ügyfeleinkre” – interjú a 25. jubileumát ünneplő Mercarius Flottakezelő vezetőivel

„A siker titka, hogy partnerként tekintünk az ügyfeleinkre” – interjú a 25. jubileumát ünneplő Mercarius Flottakezelő vezetőivel

Meghalt Rácz Sándor István 56-os szabadságharcos

Meghalt Rácz Sándor István 56-os szabadságharcos

Találtak egy hangyát a kutatók, ami összezsugorítja, majd vissza is növeszti az agyát

Találtak egy hangyát a kutatók, ami összezsugorítja, majd vissza is növeszti az agyát