szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Jason Kilar, a Hulu vezére tegnap bejelentette: elérték az egymillió regisztrált felhasználót (tulajdonképpen...

Jason Kilar, a Hulu vezére tegnap bejelentette: elérték az egymillió regisztrált felhasználót (tulajdonképpen előfizetőt). A Hulu és a Netflix sikere jól példázza, hogy nem az internetezőkkel és a kalózkodással van baj, hanem az üzleti modellel. Ha a modell jó, akkor a netezők fizetnek, és mindenki jól jár, kivéve persze a nagy filmforgalmazókat, ők ugyanis még mindig nem jöttek rá, hogy az internetezők letartóztatása nem a megfelelő megoldás…

A Hulu 2009-ben 108 millió dolláros árbevételt könyvelt el, ez a szám 2010-re már 263 millió volt. 2011 első negyedévében már meghaladták a félmilliárd dollárt, a növekedés üteme tehát biztosnak mondható.

Sajnos a Hulu filmjei és sorozatai még mindig csak az USA-ból (vagy USA proxyval khmm…) nézhetőek, így számunkra egyelőre mindez csak egy érdekes hír marad. De legyünk bizakodóak, hátha egyszer elindul a Hulu-Europe is. Nekünk magyaroknak még az sem lenne megoldás persze – nálunk Hulu csak akkor lehetne legális, ha az Artisjus megszűnne, erre pedig nem sok esély van.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírusosoknak írtak letölthető betegtájékoztatót a Semmelweis Egyetem orvosai

Koronavírusosoknak írtak letölthető betegtájékoztatót a Semmelweis Egyetem orvosai

Amint lehetett, kitódultak az utcákra az olaszok

Amint lehetett, kitódultak az utcákra az olaszok

Arizonában is hitelesítették Joe Biden győzelmét

Arizonában is hitelesítették Joe Biden győzelmét