szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Pistike labdával, labda nélkül, szülinapi torta mellett az ünnepelt, a Nagyi és az Eiffel-torony, szerelemes pár...

Pistike labdával, labda nélkül, szülinapi torta mellett az ünnepelt, a Nagyi és az Eiffel-torony, szerelemes pár vízeséssel, naplementével stb.– ilyesfajta képekkel tele vannak a közösségi oldalak. Akik azonban ki akarnak tűnni a tömegből, időnként viccesebb, ilyen-olyan módon manipulált képeket is feltesznek magukról, és jóval többen emlékeznek ezekre, mint a tucatfotókra. A képmanipulálásban segítő szoftverekből, online szolgáltatásokból nincs hiány, mi is jó párat bemutattunk közülük, például itt és itt, meg például itt.
Most egy újabb érdekes oldalba botlottunk, ami egy próbát mindenképpen megér, már csak azért is, mert a használatához egyáltalán nem kell profiknak lennünk a képszerkesztésben, -manipulálásban.
Az Image Embellisher oldalon speciális effekteket adhatunk képeinkhez. Fellépve ide, első lépésben kiválaszthatjuk, melyik effekt szimpatikus számunkra, majd ezután egy újabb ablakban fel kell töltenünk a választott fotót. Egyetlen megkötés van, a kép nem lehet 300 KB-osnál nagyobb.

Többféle effekt közül választhatunk

Minthogy az effekt listáját itt is megtaláljuk, még változtathatunk, ha meggondoltuk volna magunkat. Kattintsunk ezután a Send to Image Embellisher gombra, majd egy előnézetben láthatjuk is az eredményt. Ha a kép nem fért volna rá a gömbre (kockaoldalra stb.), akkor nyugodtan növeljük az Output Image Width, illetve Output Image Height mezőben található számot, egészen a megfelelő végeredményig (a 600-600 érték általában jó eredményt szolgáltat).
Ha elégedettek vagyunk az előnézettel, kattintsunk az alatta lévő linkre, a máris tölthetjük le összecsomagolt (zip) formában a manipulált képet. Ezt csupán ki kell csomagolnunk a gépünkön, és már küldhetjük is tovább, kedvenc közösségi oldalunkra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nők és gyerekek sérültek meg egy budapesti karambolban

Nők és gyerekek sérültek meg egy budapesti karambolban

OGYÉI: Odafigyeléssel a gyártói figyelmeztetés ellenére is lehet használni az orosz vakcinát

OGYÉI: Odafigyeléssel a gyártói figyelmeztetés ellenére is lehet használni az orosz vakcinát

Bíróság elé áll Macron volt biztonsági főnöke

Bíróság elé áll Macron volt biztonsági főnöke