szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Látványos e-book- és e-magazin-olvasó, óriási ingyenes gyűjteménnyelE-bookot, e-magazint olvasni elsősorban erre...

 Látványos e-book- és e-magazin-olvasó, óriási ingyenes gyűjteménnyel
E-bookot, e-magazint olvasni elsősorban erre kitalált eszközökkel, például a Kindle, vagy egy iPad segítségével élmény. De ha csak a számítógép áll rendelkezésre, akkor is tehetjük ezt kényelmesen. Erre a célra temérdek alkalmazás áll rendelkezésünkre Windowson, PDF-ek olvasásra például ott van maga az Adobe Reader, esetleg a kevesebbet tudó, de cserébe gyors és kicsi FoxIt. Az ePub és más eBook formátumokat pedig könnyedén megnyithatjuk a Calibre segítségével, sőt ezzel akár létre is hozhatunk e-könyveket. Mindezek szépek és jók, ám valahogy mégsem igazi élmény velük az olvasás. De van megoldás azoknak is, akik többre vágynak.
Cikk és letöltés >>>

Irányítsa Windowsát, ahogyan még soha
Egyetlen mozdulattal állíthatja le PC-jét, nyithatja ki a CD/DVD-lejátszó ajtaját, vezérelheti a Winampot és még sok más egyebet megtehet egy ügyes, ingyenes program segítségével. Uralja végre igazán a Windowst!
Cikk és letöltés >>>

Médiakonvertálás egy mozdulattal Macen, nem csak kezdőknek!
A legtöbb felhasználó részéről nem elvárás, hogy egy video- és zenekonvertáló alkalmazás minden apró részletre beállítási lehetőséget nyújtson. Az is elég, ha pár kattintással megfelelő formátumra alakítja az anyagokat, mondjuk mobil eszközeinkhez.  Windowsra számtalan olyan ingyenes alkalmazást mutattunk már, amelyekkel az egyszeri felhasználó is könnyedén boldogul, ha egy videót vagy zeneszámot át kell konvertálnia a hordozható lejátszó vagy éppen a nagyképernyős tévé számára „emészthető” formátumra. Ezek közül néhányat begyűjtöttünk e cikk alá a Kapcsolódó anyagok részbe.
Cikk és letöltés >>>

Több kép szerkesztése és megosztása egy lépésben
Képmegosztó szolgáltatásból lassan annyi van már az interneten, mint égen a csillag. Viszont a képek feltöltésekor csak kevés szolgáltatásnál kapunk minden igényt kielégítő megoldást. A képmegosztók többsége az egyszerű és gyors megosztásra “utazik”, így arra csak ritkán nyílik módunk, hogy a feltöltéssel egy lépésben átméretezzük, vízjellel lássuk el az anyagokat, sőt még ma is akad olyan képmegosztó, ahová csak macerás módon tölthetünk fel több képet, egy lépésben. Ilyen esetekben jöhetnek jól a különféle segédprogramok, amelyek megoldják, hogy a feltöltés előtt ne kelljen még a képek átszerkesztésével is nekünk bajlódni.
Cikk és letöltés >>>

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kiszivároghatott az SZFE új tanárainak névsora

Kiszivároghatott az SZFE új tanárainak névsora

Hamufelhőbe borult Jáva szigete a Semeru vulkán kitörése után

Hamufelhőbe borult Jáva szigete a Semeru vulkán kitörése után

Kigyulladt egy busz Óbudán

Kigyulladt egy busz Óbudán