szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Miro nem ma kezdte pályafutását, de az elmúlt évek során szépen fejlődött.

A Miro nem ma kezdte pályafutását, de az elmúlt évek során szépen fejlődött. A programmal kényelmesen nézhetünk online HD adásokat, elérhetünk legális zenei torrenteket, van Podcast és persze videoletöltési funkció, számtalan népszerű videós oldalhoz (illetve torrent alapon). A letöltött, vagy eleve a gépen tárolt médiafájlokat kényelmesen menedzselhetjük a programmal. A letöltött videókat számtalan formátumba konvertálhatjuk, így később azok szinte bármilyen eszközzel lejátszhatók.

Az új verzió még javában készül, de a béta változat alapján a sebessége már biztosan kellemesebb lesz, mint elődeinek. A Miro 4 újdonságai között a hordozható eszközök szinkronizációja, a felület billentyűzettel történő kezelésének lehetősége, a gyűjtemények egyszerűbb menedzselése és továbbfejlesztett keresési lehetőség vár majd a felhasználókra. A program magyar nyelvű felülettel is használható lesz.
A béta verzió letölthető innen, egyelőre inkább a kísérletező kedvűek számára.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Átlépte a 2 milliót a koronavírus okozta halálesetek száma a világon

Átlépte a 2 milliót a koronavírus okozta halálesetek száma a világon

Újabb 87 beteg halt meg a koronavírus miatt

Újabb 87 beteg halt meg a koronavírus miatt

Financial Times: Szembe kell nézni Trump fájdalmas örökségével

Financial Times: Szembe kell nézni Trump fájdalmas örökségével