szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ma már a TV adások, filmek, játékok és még az új oktatási alkalmazások is kiaknázhatják a 3D technológia előnyeit.

Ma már a TV adások, filmek, játékok és még az új oktatási alkalmazások is kiaknázhatják a 3D technológia előnyeit. Márpedig a HN274H 3D monitor kifejezetten jó a borzongató játékok és az akciófilmek megjelenítéséhez, a tökéletes megoldás a technológia megszállottjai és a játék fanatikusok számára is.
A 3D technológiával együtt, a HN274H kijelző gazdagon fel van szerelve high-end monitor tulajdonságokkal. Először is egy nagy, 68,6 cm-es (27”) LED hátsó-megvilágítású panellel, mely ideális a játékok vagy a videók kedvelői számára, ugyanakkor azon felhasználók számára is, akik a szórakozást nagyban szeretik élvezni.

A lenyűgöző képminőséget az 1.000.000:1 kontrasztarány garantálja, míg a Full HD felbontás (1920x1080) tökéletes az 1080p Full HD alkalmazások számára és a 16:9 méretaránynak köszönhetően filmnézésre is. A 120Hz frissítési ráta tökéletes a 3D-s hatások eléréséhez, de a 2 ms válaszidő is jól jön a játékokhoz.
Az Acer 3D monitorokba be van építve egy IR jeladó a nagyobb kényelem érdekében. Egy integrált IR jeladó azt jelenti, hogy Ön összekötheti monitorját egy set-top box egységgel, vagy egy Blu-ray Disc™ meghajtóval HDMI-n keresztül és élvezheti a 3D-s adásokat vagy a legújabb 3D filmeket akár.
Az Acer HN274H ideális a nagyszerű otthoni szórakozáshoz. A hozzá tartozó NVIDIA 3D szemüveggel, mely a fejlett aktív reteszes 3D technológiát alkalmazza, és a monitor beépített IR jeladójával akár több szemüveget is lehet használni egyidejűleg.
A HN274H high-end specifikációjához igen kifinomult dizájn is tartozik, mely könnyedén illeszkedik bármilyen környezetbe. A kecses talapzaton egy eltérő színű gyűrű található a jobb vizuális hatás érdekében, és a könnycsepp alakú bekapcsoló gomb is stílusosabbá teszi megjelenését. A kényelmesen használható érintő-gombok és a rejtett szellőző kivitel karcsú hatást biztosít a monitornak.

A HN274H monitor az Acer EcoDisplay vonalába tartozik. Ezek a kijelzők speciális energiatakarékos kivitelben jelennek meg, higanymentesek és könnyen újrahasznosítható anyagokból készülnek. Az alacsonyabb fogyasztás biztosítása érdekében a fehér LED hátsó-megvilágításos technikát alkalmazták, felváltva a négy lámpás megoldást két lámpásra, így akár 68% áram-megtakarítás is elérhető. A LED lámpák higanymentesek és biztonságosabbak a környezet számára, miközben jobb teljesítményt is nyújtanak.
Az Acer eColor Management optimalizálja a kép-teljesítményt az általános felhasználási módok során, így jobb, élvezhetőbb nézői élményt nyújt.
Az Acer Adaptive Contrast Management (ACM) dinamikusan igazítja a kontrasztarányt, hogy valóban éles képek jelenjenek meg. Minden egyes képcsoport elemzésre  és finomhangolásra kerül kockáról-kockára, feljavítva a színminőséget, mellyel a fokozatosság és részletgazdagság terén drámai javulás érhető el, főleg halvány vagy fényes jelenetek esetén.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Bizottság alelnöke elmondta, adott esetben milyen támogatásokat vonhatnak meg Magyarországtól

A Bizottság alelnöke elmondta, adott esetben milyen támogatásokat vonhatnak meg Magyarországtól

Húsz év alatt kiderült, hogy „bontani nagyon szeretnek a magyarok”

Húsz év alatt kiderült, hogy „bontani nagyon szeretnek a magyarok”

Átláthatatlan káosz lett abból, hogy a kormány hozzányúlt az egészségügyhöz

Átláthatatlan káosz lett abból, hogy a kormány hozzányúlt az egészségügyhöz