szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Remember The Milk egy kiváló online feladatkezelő, amelynek segítségével tennivalóink folyamatosan kezünk ügyében...

A Remember The Milk egy kiváló online feladatkezelő, amelynek segítségével tennivalóink folyamatosan kezünk ügyében lehetnek. Ha otthon hagytuk a notebookot vagy a mobilt, elég egy tetszőleges böngésző, és máris tudni fogjuk, miről nem szabad elfeledkeznünk aznap.
A szolgáltatás egy iPhone klienssel eddig is jelen volt iOS platformon, most viszont már iPadre optimalizált változatban is elérhető, így aki rendelkezik az Apple táblagépével, még kényelmesebben és egyszerűbben rendszerezheti tennivalóit.

A szolgáltatásról korábban már írtunk (például itt is), aki eddig nem próbálta, annak érdemes tenni vele egy kísérletet (akkor is, ha nincs iPadje). Az online felület magyarul is elérhető, így nyelvi problémákba sem ütközhetünk. Feladatainkat szinkronizálhatjuk, nyomtathatjuk és megoszthatjuk, de használhatjuk persze az egészet egyszerűen arra is, hogy a bevásárlólistát bármikor utánunk küldhesse család... A szolgáltatásnak van ingyenes és fizetős változata is (a Pro verzió például Push üzeneteket is képes küldeni, hogy tényleg semmiről ne feledkezzünk el), de magát az iOS klienst ingyen tölthetjük le az App Store-ból.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Úgy kellene aludnunk, mint a középkorban?

Úgy kellene aludnunk, mint a középkorban?

Egy együttes máris nemet mondott: nem tart raktárkoncertet a Black Bartók

Egy együttes máris nemet mondott: nem tart raktárkoncertet a Black Bartók

Így ne keverjük össze az allergiát a koronavírussal

Így ne keverjük össze az allergiát a koronavírussal