szerző:
techline.hu

A Remember The Milk egy kiváló online feladatkezelő, amelynek segítségével tennivalóink folyamatosan kezünk ügyében...

A Remember The Milk egy kiváló online feladatkezelő, amelynek segítségével tennivalóink folyamatosan kezünk ügyében lehetnek. Ha otthon hagytuk a notebookot vagy a mobilt, elég egy tetszőleges böngésző, és máris tudni fogjuk, miről nem szabad elfeledkeznünk aznap.
A szolgáltatás egy iPhone klienssel eddig is jelen volt iOS platformon, most viszont már iPadre optimalizált változatban is elérhető, így aki rendelkezik az Apple táblagépével, még kényelmesebben és egyszerűbben rendszerezheti tennivalóit.

A szolgáltatásról korábban már írtunk (például itt is), aki eddig nem próbálta, annak érdemes tenni vele egy kísérletet (akkor is, ha nincs iPadje). Az online felület magyarul is elérhető, így nyelvi problémákba sem ütközhetünk. Feladatainkat szinkronizálhatjuk, nyomtathatjuk és megoszthatjuk, de használhatjuk persze az egészet egyszerűen arra is, hogy a bevásárlólistát bármikor utánunk küldhesse család... A szolgáltatásnak van ingyenes és fizetős változata is (a Pro verzió például Push üzeneteket is képes küldeni, hogy tényleg semmiről ne feledkezzünk el), de magát az iOS klienst ingyen tölthetjük le az App Store-ból.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Videón az elmúlt évek egyik legdurvább formula autós versenybalesete

Videón az elmúlt évek egyik legdurvább formula autós versenybalesete

Szalai Ádám finoman beolvasott az MLSZ-nek

Szalai Ádám finoman beolvasott az MLSZ-nek

Kaszparov: Magyarország egyértelműen ügynöke Oroszországnak

Kaszparov: Magyarország egyértelműen ügynöke Oroszországnak

Végre eljut a Disturbed Magyarországra

Végre eljut a Disturbed Magyarországra

Földrengés volt Olaszországban

Földrengés volt Olaszországban

Akadálymentes lesz a nemzeti konzultáció

Akadálymentes lesz a nemzeti konzultáció