szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Blogoljunk bárhol: itt a Wordpress új iPhone-os klienseAkinek blogja és iPhone-ja is van, annak örömhír, hogy egy...

Blogoljunk bárhol: itt a Wordpress új iPhone-os kliense
Akinek blogja és iPhone-ja is van, annak örömhír, hogy egy feljavított klienst adott ki a Wordpress, amely kényelmesebbé és gyorsabbá teszi például a képek megosztását. Az iPhone-os Wordpress kliens amúgy eddig sem volt rossz, ha egy ideig nem állt módunkban gép elé kerülni, akár a mobilról is bepötyöghettünk egy bejegyzést.
Letöltés és cikk a programról >>>

Lassan indul a Windows? Íme egy gyorsítási trükk!

A gép bekapcsolása és a Windows elindulása után még hosszú percekig képtelenség dolgozni a gépünkkel? Íme egy remek megoldás erre a problémára.  Egy frissen telepített Windows általában könnyedén indul és működik. Ám minél több alkalmazást telepítünk, s ezek közül minél több szeretne automatikusan elindulni, annál inkább lassul a rendszer indulása, sőt, legtöbbször a működése is.
Letöltés és cikk a programról >>>

Hordozható kémelhárító és vírusirtó pendrájvra

Ha ismerősünk szólt, hogy valami nem stimmel a gépével, vagy ha éppen a sajátunk kezd furcsán viselkedni, jól jöhet az alábbi kis program, amely bárhol bevethető a kémprogramok, rootkitek és egyéb kártevők ellen. Ha egy gép gyanúsan kezd viselkedni - túlzottan lassú, nem indulnak el alkalmazások, ok nélkül elfogy a szabad hely stb. -, a probléma mögött általában valamilyen vírus, kémprogram vagy egyéb digitális kártevő bújik meg.
Letöltés és cikk a programról >>>

Letölthetők a Firefox 5 és a Chrome 13 új béta változatai

A Mozilla letölthetővé tette a készülő Firefox 5 új béta verzióját, s ezzel szinte egy időben a Chrome 13-ból is elérhetővé vált a legújabb béta változat. Két jó hírrel is szolgálhatunk a böngészők életét aktívan nyomon követőknek.
Az egyik, hogy a Mozilla FTP szervereiről letölthetővé vált a készülő Firefox 5 beta 2 verziója, így némi betekintést nyerhetünk az leendő tűzróka lehetőségeibe.
Letöltések és cikk >>>

Nem kell többé Skype? De mi van helyette videocsevegéshez?

A Microsoft nemrég felvásárolta a Skype-ot, és bár egyelőre csak találgatni lehet, mi lesz a népszerű program sorsa, a neten már most sokan alternatívát keresnek. A Microsoft nagy bevásárlásának valódi okát egyelőre még nem igazán sikerült kiderítenie senkinek, Redmondban azonban minden bizonnyal tudják, mit miért tesznek.
Letöltések és cikk >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itt vannak a középiskolai felvételi feladatsorai és megoldásai

Itt vannak a középiskolai felvételi feladatsorai és megoldásai

A rosszabb forgatókönyv jött be: 9 százalék lett a költségvetés hiánya 2020-ban

A rosszabb forgatókönyv jött be: 9 százalék lett a költségvetés hiánya 2020-ban

Ezzel a bővítménnyel még egyszerűbben kereshet a Google-ben, mint eddig

Ezzel a bővítménnyel még egyszerűbben kereshet a Google-ben, mint eddig