szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A modell a korábban bevezetett 4 GB-os, 8 GB-os és 16 GB-os Class 10 besorolású memóriakártyák családjának a legújabb...

A modell a korábban bevezetett 4 GB-os, 8 GB-os és 16 GB-os Class 10 besorolású memóriakártyák családjának a legújabb tagja. A Kingston Technology 32 GB-os Class 10 microSDHC memóriakártyája ideális választás azoknak, akiknek jelentős memóriára és teljesítményre van szükségük.

A nagykapacitású, 11 mm x 15 mm x 1 mm-es microSDHC memóriakártyák kiválóan illeszkednek az okostelefonok, a nagyfelbontású fényképezőgépek és az egyre népszerűbb táblaszámítógépek legtöbbjéhez. A Class 10 besorolású kártyák gyors,  legalább 10 MB/mp adatátviteli sebességet nyújtanak, és a külön megvásárolható adapterrel együtt normál méretű SDHC kártyaként használhatók. A kártyák önálló termékként, SD adapterrel vagy Multi-Kit csomag részeként kaphatóak, amely SD adaptert és USB-kártyaolvasót is tartalmaz.

A Kingston microSDHC kártyáihoz élettartam-garancia és napi 24 órában elérhető támogatás jár.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
10 fokos lehűlés jön

10 fokos lehűlés jön

Duma Aktuál-teszt: Ha Ön jobboldali, akkor egyből szép is?

Duma Aktuál-teszt: Ha Ön jobboldali, akkor egyből szép is?

Szeptembertől katolikus szemléletű történelem- és irodalomkönyvet is választhatnak az iskolák

Szeptembertől katolikus szemléletű történelem- és irodalomkönyvet is választhatnak az iskolák