szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az NNG Kft.

Az NNG Kft. és a Blaupunkt közösen jelentette be az új New York 800 utólag beépíthető információs-szórakoztató rendszer piaci bevezetését, amely egyszerre kínál minőségi navigációt és széles körű kommunikációs lehetőségeket. Az egyre nagyobb számban megjelenő, bővíthető 2DIN autórádió-rekeszekkel kompatibilis New York 800 nemrég jelent meg Németországban, és hamarosan elérhető lesz a világ más országaiban is. Magyarországra a Blaupunkt hivatalos forgalmazóján keresztül érkezik majd a termék.

Az iGO primo remek választás azon felhasználók számára, akik értékelik a könnyen kezelhető és letisztult felhasználói felületen alkalmazható fejlett technológiai megoldásokat és az intuitív funkciókat. A szoftver tartalmazza a hasznos helyek (POI) prémium adatbázisát, az útkereszteződések valósághű megjelenítését, valamint az alternatív útvonalak, mint például az üzemanyag-fogyasztást mérséklő zöld útvonal választásának lehetőségét. A háromdimenziós látványosságok és városmodellek az előttünk lévő útszakasz élethű képét jelenítik meg a kijelzőn is.

 

Az új Blaupunkt készüléken futó iGO primo szoftver 43 európai ország térképe mellett 27 navigációs nyelvet és 11 nyelven elérhető TTS-funkciót (hangnavigáció utcanevekkel) is kínál, ezáltal a felhasználók szabadon navigálhatnak egész Európában. A New York 800 15,7 cm-es digitális kijelzőjén keresztül jól nyomon követhetők a navigáció útmutatásai, a TMC szolgáltatás révén pedig még a bonyolult közlekedési helyzetekben is dinamikusan és stresszmentesen vezethetünk. A legfrisebb térkép garancia biztosítja, hogy a készülék új tulajdonosa az első használattól számított 30 napon belül díjmentesen töltheti le a legfrisebb térképeket a Naviextras oldalon keresztül.

 

„A New York 800 modellben fejlett és gyors hardver találkozik a mi megbízható és funkciógazdag navigációnkkal,” mondta Balogh Péter, az NNG Kft. megbízott vezérigazgatója. „Ez az új készülék maximálisan kihasználja az iGO My way szoftvermotor nyújtotta lehetőségeket, a felhasználók pedig gyorsan megjelenő, éles képekben gyönyörködhetnek a műszerfalon.”

Az új Blaupunkt multimédia készülék emellett változatos szórakoztatási lehetőségeket is kínál: bármely hordozható multimédia-eszköz, akár iPhone vagy iPod is csatlakoztatható hozzá. A készülék karakterét a Blaupunkt design letisztult vonalai teszik teljessé. Hamarosan érkezik a kifejezetten szakmai felhasználóknak tervezett New York 800 Truck modell, amely a haszongépjárművek igényei szerint testre szabott funkciókkal egészül ki.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Két balatoni kempingből egyet sikerült eladni a Bahartnak

Két balatoni kempingből egyet sikerült eladni a Bahartnak

Vasárnap éjjel leáll a Bubi, de tavasszal 1200 új bringa érkezik

Vasárnap éjjel leáll a Bubi, de tavasszal 1200 új bringa érkezik

Verseny a koronavírus-vakcinákért: elkezdődött, amitől sokan féltek

Verseny a koronavírus-vakcinákért: elkezdődött, amitől sokan féltek