szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Magyarország digitális térképe összesen 982 km hosszú úthálózattal bővült, amelyben már szerepel az M43-as autópálya...

Magyarország digitális térképe összesen 982 km hosszú úthálózattal bővült, amelyben már szerepel az M43-as autópálya április közepén átadott Szeged és Makó közötti szakasza is, a Tiszán átívelő Móra Ferenc híddal együtt. A térképen szintén megtalálható a Komáromot elkerülő 131-es út, valamint a Vas megyei Szeleste mellett futó 86-os számú út.

Az iGO Navigációs szoftverek térképei kiemelkedően jó lefedettséggel rendelkeznek Magyarországon. Ez nagyrészt a hazai felhasználóknak is köszönhető,hiszen több mint 11.000 változatás az ő visszajelzéseik alapján került fel a térképre. Körülbelül 2.500 új hasznos hely (POI) került a legfrissebb adatbázisba, ezen kívül a navigációs térkép mostantól 3.500 általános iskola és vasúti átkelő környékén hívja fel az autósok figyelmét a lehetséges veszélyekre.

Budapesten nemrégiben több közterület is új elnevezést kapott: a Moszkva teret mostantól Széll Kálmán térnek, a Köztársaság teret II. János Pál pápa térnek, a Lágymányosi hidat pedig Rákóczi hídnak hívják majd. A Ferihegyi Repülőtér ezentúl Liszt Ferenc nevét viseli, a Margit híd budai hídfőjénél található parkot pedig a város leendő díszpolgáráról, Elvis Presley-ről nevezték el. A több mint 20 új budapesti utcanevet is tartalmazó térképet a felhasználók egyszeri frissítésként, vagy az éves előfizetés keretében tölthetik le a naviextras.com oldalról.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Igazgatóváltás Balázs Péter színházában: „Itt nem politikai ügyről van szó”

Igazgatóváltás Balázs Péter színházában: „Itt nem politikai ügyről van szó”

Újabb szentségtörés: itt az összkerekes BMW M3 és M4

Újabb szentségtörés: itt az összkerekes BMW M3 és M4

7 személyes villanyautóként itt az új VW ID.6

7 személyes villanyautóként itt az új VW ID.6