szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az OnLive egy felhő szolgáltatás; lényege röviden: bármilyen eszközzel (Tv, konzol, PC), minden játékkal játszhatunk a...

Az OnLive egy felhő szolgáltatás; lényege röviden: bármilyen eszközzel (Tv, konzol, PC), minden játékkal játszhatunk a felhőn keresztül. Az OnLive szerverein futó játékok stream (tulajdonképpen realtime videó) formájában jelennek meg gépünkön, nekünk csak az irányítással kell törődnünk. Nincs többé videókártya meghajtó, és grafikai tuning: minden játékot a legjobb minőségben élvezhetünk a felhő gépeiről, csak legyen elég sávszélességünk a zökkenőmentes adatfolyamhoz.

Az USA-ban már üzemelő szolgáltatás idén indul Európában és Azsiában is, ezzel együtt azonban egy másik bejelentésnek is tanúi lehettünk tegnap: nemsokára bekerül az „OnLive” gomb a Facebook oldalakra, így közvetlenül kedvenc közösségi oldalunkról indíthatjuk majd el játékainkat.

Az OnLive jelenleg több mint száz népszerű játékot kínál, alig tíz dolláros előfizetési díjért cserébe (kb. kétezer forint havonta, és azzal játszunk, amivel csak akarunk). A tervek szerint a jelenlegi, TV, PC, Mac és konzol támogatás mellé bekerülnek a táblaPC-k, az okostelefonok és Blue-ray eszközök is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
4K-s felbontást kapott, már így is megnézhető az internet legnagyobb trollkodása

4K-s felbontást kapott, már így is megnézhető az internet legnagyobb trollkodása

Hamarosan elkészül Roman Abramovics új megajachtja, amely 180 milliárd forintba kerül

Hamarosan elkészül Roman Abramovics új megajachtja, amely 180 milliárd forintba kerül

Müller: Húsvétig minden regisztráltat be akarunk oltani

Müller: Húsvétig minden regisztráltat be akarunk oltani