szerző:
techline.hu

A The Sims Social megújult játékmenettel és új lehetőségek sokaságával várja játékosait, miközben megtartja az egyedi...

A The Sims Social megújult játékmenettel és új lehetőségek sokaságával várja játékosait, miközben megtartja az egyedi, játékos és kreatív stílusjegyeket, amelyek milliók kedvencévé tették a The Sims sorozatot. Ezt a különleges, intuitív játékélményt a Facebook mind az 500 millió felhasználója élvezheti majd. Az idén nyáron, öt nyelven megjelenő The Sims Social a világ minden pontján lehetővé teszi majd a Facebook felhasználói számára, hogy simeket (a The Sims sorozat egyedi karaktereit) hozzanak létre, tipikus agglegénylakot vagy takaros álomotthont építsenek nekik, barátságokat kössenek, és szerelmi viszonyokba bonyolódjanak, és izgalmas kalandokban legyen részük – ráadásul most mindezt Facebook-barátaik társaságában élhetik át!

Az EA emellett bejelentette a The Sims Social mobilos segédalkalmazásának megjelenését is. Az okostelefonok legújabb generációjára fejlesztett The Sims Social mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználók menet közben is foglalkozhassanak simjeikkel, a számítógépüktől távol is gondoskodhassanak vágyaikról és szükségleteikről.

 „Akárcsak te és én, már a The Sims is fent van a Facebookon” – nyilatkozta Jeff Karp, a Play Label ügyvezető alelnöke. „Az EA a The Sims sorozattal megalkotta az emberi életet szimuláló játékok műfaját. Az elmúlt évtizedben a The Sims játékok 140 millió példányban találtak gazdára, és milliós aktív rajongótáboruk alakult ki. A rajongók lelkes, szenvedélyes emberek, akik a játékban megvalósítják álmaikat és fantáziáikat, kalandok egész sorát élik át, és kifejezik lényük kreatív oldalát. A The Sims sorozat Facebookon való megjelenésével a személyiségük minden eddiginél nagyobb szerepet kap a játékmenet alakításában. A játék pedig élettel és humorral teli; romantikus pillanatok, csínytevések és kreatív lehetőségek sokaságát hozza el – egyszóval azt a különleges élményt kínálja, amely csak a The Sims játékok sajátja.”

A The Sims Social a The Sims és a Playfish stúdió tehetséges, lelkes munkatársai közötti szoros együttműködésből született, ötvözve a The Sims sorozat egy évtizedes sikerét és a közösségi játékokban szerzett sokrétű tapasztalat minden előnyét.

„Most először érkezik ilyen jelentőségű szórakoztatóipari franchise a Facebookra” – nyilatkozta John Earner, a Playfish londoni stúdiójának vezérigazgatója. „Büszkén jelenthetjük ki, hogy a közösségi játéktervezés legjavát ötvöztük a The Sims sorozat legkitűnőbb összetevőivel. A The Sims játékoknak esszenciája a közösségi élmény, és most végre megszülethet a játék, amely valóban ezt nyújtja. Ez az új termék újrafogalmazza a Facebook platformra fejlesztett játékok minőségi elvárásait, a hozzá tartozó mobilos segédprogram jóvoltából pedig a The Sims rajongók bárhol, bármikor beléphetnek a játék univerzumába.”
„A The Sims Social kitűnő kiegészítője a Facebook platformnak, hiszen kimondottan közösségi felhasználásra fejlesztett alkalmazásként újabb szórakoztató módját kínálja a barátokkal való kapcsolattartásnak” – nyilatkozta Katie Mitic, a Facebook Platform és mobil marketing részlegének igazgatója. „Ami közösségi funkciók sokaságával bír offline, azon lehetőségek még gazdagabb tárházát kínálja online. A The Sims Social elhozza a való világ mindennapi mozzanatait a Facebookra, hogy a közösségi hálózat felhasználói is beléphessenek a The Sims játékok különleges világába.”

A The Sims Social varázsát a simek kiszámíthatatlan egyénisége jelenti. A simek apró, virtuális emberkék saját személyiséggel és ambíciókkal – még saját baráti körük is van! A The Sims Social játékosai átélhetik a simélet összes hétköznapi és különleges pillanatát, az első csók szívdobogtató élményétől a tökéletesen sikerült csíny kivitelezése felett érzett büszkeségig. Az élet derűs oldalát bemutató The Sims Social lehetővé teszi, hogy játékosai segítsenek a szomszédoknak, barátokat szerezhessenek, eltalálhassa őket Ámor nyila, és csókolózhassanak, sőt etyepelyélhessenek szívük választottjával! A bajkeverő hajlamú játékosok csínytevésekkel törhetnek borsot környezetük orra alá, szabotálhatják barátaikat, odapisilhetnek egy szomszédjuk gondosan ápolt gyepére, és szíveket törhetnek össze városszerte, úgy cserélgetve a barátnőiket, mint más a zokniját. A játékot a felhasználók személyisége alakítja, így a simek viselkedése tükrözi a játékosközösség páratlan sokszínűségét, ezáltal a The Sims Social élettel telibb, izgalmasabb játékká válik, mint bármely vetélytársa.

A Facebook lehetővé teszi, hogy a felhasználók a saját való életbeli barátaikkal lépjenek kapcsolatba a játékban, megosztva alkotásaikat és simjeik szerencsés, vagy akár balsikerű kalandjait.

Ha további érdekességeket a The Sims Social játékról a megjelenés előtt a játék Facebook rajongói oldalán és a Twitteren.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!