szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Amikor meg akarunk nézni egy YouTube-videót, nagyon sok hasznos kiegészítő információhoz is hozzájutunk, és egy olyan...

Amikor meg akarunk nézni egy YouTube-videót, nagyon sok hasznos kiegészítő információhoz is hozzájutunk, és egy olyan videó listát is kapunk, ami az általunk kiválasztott filmhez kapcsolódhat. Ez a kapcsolat vonatkozhat a videó témájára vagy szerzőjére, és a Suggestions lista több tucat videó nézőképét és adatát tartalmazza. Gyakran nincs szükségünk ezekre a kiegészítő adatokra, mert egyszerűen csak meg szeretnénk nézni egy videót, mégis ki kell várni, amíg betöltődik az oldal minden eleme. A YouTube-on azonban találhatunk egy kísérleti beállítást, amivel minimalizálhatjuk a videós oldalak tartalmát, így kisebb sávszélesség esetén is jóval hamarabb fog elindulni az a videó, amit látni szeretnénk.

Egy eldugott oldalon állíthatjuk be a könnyített változatot

A “Feather” nevű opció még csak béta állapotban érhető el, de aki egyszer bekapcsolja, biztos, hogy ezt a változatot fogja alapértelmezésként megtartani. Az átállítást a kissé eldugott YouTube Feather oldalon tudjuk elvégezni. Ha itt átkapcsolunk, akkor jóval kevesebb ajánlott videó fog megjelenni, és azt, hogy a könnyített változatot használjuk, egy kis keretben található megjegyzés jelzi a videó oldalán.

Az egyszerűsített oldal jóval gyorsabban betöltődik, és bármikor visszaállíthatjuk az eredeti megjelenítést

Itt van lehetőségünk arra, hogy visszaállítsuk az eredeti tartalommal rendelkező oldalt. Ezt megtehetjük úgy, hogy csak az éppen nézett oldalon (Just this once) jelenjen meg minden kapcsolódó tartalom, vagy úgy hogy a továbbiakban minden videó oldalt az eredeti pompájában lássunk (Permanently).       

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!