szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Sony Ericsson Mix Walkman készülék kiváló zenei szórakozást nyújt, míg a Sony Ericsson txt pro kicsúsztatható...

A Sony Ericsson Mix Walkman készülék kiváló zenei szórakozást nyújt, míg a Sony Ericsson txt pro kicsúsztatható, teljes qwerty billentyűzetet, és friends elnevezésű alkalmazást kapott a közösségi oldalak használatához. A két teljes érintőképernyős készülék az Xperia mini termékcsaládéhoz hasonló négysarkos kezelőfelülettel érkezik. Az új telefonok rengeteg olyan alapfunkcióval is rendelkeznek mint a videó rögzítésére is alkalmas kamera, valamint a csevegéshez és böngészéshez egyaránt elengedhetetlen Wi-Fi.
„Az új készülékek bejelentése során hatalmas Facebook rajongói bázisunkra építettünk, hogy termékeinkhez és a márkához is közelebb hozzuk az elkötelezett felhasználókat. Igazán örömünkre szolgál, készülékeink kifejezetten népszerűek zenei és közösségi funkcióik miatt. Bízunk benne, hogy a bejelentett készülékek nagyszerűen kiegészítik majd szórakoztató telefonjaink széles skáláját“ – nyilatkozta Quentin Cordier, a Sony Ericsson globális termékmarketing-igazgatója.

A Sony Ericsson Mix Walkman a zenehallgatás újfajta élményét kínálja. A Zappin gomb használatával még egyszerűbben és szórakoztatóbban kereshetjük meg a kedvenc számunkat a telefonon. A következő dal refrénjének meghallgatásához egyszerűen csak nyomjuk meg a Zappin gombot, és eldönthetjük, vajon tényleg meg akarjuk-e hallgatni az adott zeneszámot. A karaoke funkcióval pedig bármely szám éneksávját azonnal lehalkíthatjuk, így ráénekelhetünk kedvenc slágerünkre. A készülék megjelenését a gyári csomagban található, különböző cserélhető színes kerettel tehetjük egyedivé.

 

A Sony Ericsson txt pro készüléket 3 hüvelykes érintőképernyővel, 3,2 megapixeles kamerával és kicsúsztatható, teljes qwerty billentyűzettel szerelték fel. Integrált barátkövető szoftverével – friends – a felhasználók megjelölhetik öt legjobb barátjukat, akiknek Facebook- és Twitter bejegyzéseit egy pillantással áttekinthetik.

 

A Sony Ericsson Mix Walkman és a Sony Ericsson txt pro 2011 harmadik negyedévétől lesz elérhető a kijelölt piacokon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!