szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Scrubly gyorsan megtalálja a több példányban szereplő bejegyzéseket, összefésüli azok tartalmát, és kitörli az...

A Scrubly gyorsan megtalálja a több példányban szereplő bejegyzéseket, összefésüli azok tartalmát, és kitörli az ismétlődő címeket, telefonszámokat. Mindezt a Microsoft Outlook, GMail, Google Apps és Mac OS Address Book bejegyzésekkel képes elvégezni. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy túlessünk egy ingyenes regisztráción, és engedélyezzük, hogy a szolgáltatás végigvizsgálja a címjegyzékeinket. 

A Scrubly gyorsan kigyomlálja címjegyzékeinkből a felesleges névjegyeket

A Scrubly a népszerű cloud technológiát használja, a több forrásból származó névjegyeket feltölti a saját tároló területére, és ott végzi el az összehasonlítást, rendezést, tisztogatást. Akár mind a négy felsorolt forrásból származó kapcsolati adatainkat is egységesen tudjuk kezelni. A teljesen azonos névjegyeket megjelöli a Scrubly, és a vizsgálat befejeztével ezekről eldönthetjük, hogy melyik változatot töröljük. Ha nem teljesen azonos bejegyzéseket talál, de nagy a valószínűsége, hogy ugyanahhoz a személyhez tartozik több névjegy, akkor egységesíthetjük a különböző címjegyzékekben szereplő adatokat. A rendszer könnyen megtalálja az úgynevezett junk névjegyeket is, amiket egyes levelezőprogramok automatikusan létrehoznak minden beérkezett e-mail feladójához.

Egységesíthetjük a több különböző rendszerben tárolt adatainkat

Mivel a tisztogatás a felhőben történik, a rendbe rakott és egységesített címjegyzék a Scrubly szerverén is elérhető lesz, így mindig van egy biztonsági másolatunk, amit gyorsan és egyszerűen letölthetünk, ha a saját gépünkön található változat megsérül vagy elvész.

A Scrubly szolgáltatása 250 személy adatainak feldolgozásáig ingyenes, és tetszés szerinti alkalommal elvégezhetjük a rendrakást. Ha ennél több ismerősünk van valamelyik címjegyzékben, akkor választhatjuk a korlátlan számú bejegyzést egyszeri alkalommal átvizsgáló változatot 9,95 dollárért vagy a szintén korlátlan bejegyzésre és korlátlan alkalommal igénybe vehető éves előfizetést 24,95 dollárért.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!