szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Chrome az egyik leggyorsabb és legjobban használható böngésző, amelynek tudását különféle bővítményekkel növelhetjük.

A Chrome az egyik leggyorsabb és legjobban használható böngésző, amelynek tudását különféle bővítményekkel növelhetjük. A kiegészítőket gyűjtő oldalról telepíthető Mega Button nem ad hozzá semmi új extrát a böngészőhöz, ellenben nagyon gyorsan és egyszerűen elérhetővé tesz egy halom olyan opciót, amelyek ugyan benne vannak a Chrome-ban alapból, de a menükből, beállítási lapokról kell őket levadászni.

Ezek között akadnak egészen hétköznapi dolgok is, mint például az előzmények vagy sütik törlése, esetleg a letöltések lista gyors megnyitása, vagy éppen a bővítmények menedzselésére szolgáló lap megnyitása. Ezeket mind elérjük menüből is, ám a Mega Button segítségével gyorsabban eljutunk hozzájuk.

Emellett viszont olyan, kevésbé szem előtt lévő opciókat is egy kattintásos közelségben tudhatunk, mint a plug-inek menedzselése, a DNS információk, a böngésző részletes memóriahasználati adatai, a cache állapota. vagy éppen az aktuális Chrome verzió rejtett beállításai. Utóbbiaknál rengeteg háttér funkciót kapcsolhatunk ki vagy be (Web Audio funkció, FPS mérő stb.).

Szóval a Mega Button nem ad hozzá különleges funkciókat a Chrome-hoz, viszont a telepítése után számos hasznos beépített funkciót érhetünk el anélkül, hogy emiatt a böngésző saját menüjében kellene bóklásznunk, vagy a címsorba kellene bírni különleges URL címeket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

A TOP 10+1 idei Chrome-kiegészítő

Nem is olyan régen számoltunk be arról, hogy a Chrome-hoz immár több mint 8500 kiegészítést tölthetünk le, ami bizony...

„Irigy lennék, ha nem nekünk adatott volna meg ez az évad” – interjú a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatójával

„Irigy lennék, ha nem nekünk adatott volna meg ez az évad” – interjú a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatójával

Bevezeti a korhatárszűrőt a YouTube, be kell jelentkezni a videózáshoz

Bevezeti a korhatárszűrőt a YouTube, be kell jelentkezni a videózáshoz

Ígéretesen megy versenypályán is a zöld rendszámos Skoda Octavia RS

Ígéretesen megy versenypályán is a zöld rendszámos Skoda Octavia RS