szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az elsősorban a hazánkban működő kkv-k, multinacionális és nagyvállalatok, valamint a tanácsadó cégek számára...

Az elsősorban a hazánkban működő kkv-k, multinacionális és nagyvállalatok, valamint a tanácsadó cégek számára megrendezett esemény előadói betekintést nyújtottak a használtszoftver- és hardverkereskedelem folyamataiba és jogi feltételeibe. A részvevők megismerkedtek többek között a remarketinghez kapcsolódó környezetvédelmi megoldásokkal, és a karbonpiacot érintő környezettudatos informatikai gondolkodás előnyeivel is.

A konferencia célja a szemléletformálás volt: az Európában már több mint 10 éve elterjedt, de itthon még kevéssé kiaknázott – a használtautó-kereskedelemhez hasonló – költséghatékony szoftver remarketing lehetőséget minél szélesebb körben szeretnék megismertetni a hazánkban működő vállalatok operatív, gazdasági, informatikai és beszerzési vezetőivel annak érdekében, hogy pontosabban, jelentős megtakarítással és hosszabb távra tervezhessék szoftver- és hardverállomány-költségeiket.

A Magyarországon tevékenykedő cégek nagy része (másodlagos szoftverpiac hiányában) eddig nem gondolkodott a legális használt licenc adás-vételében, ezért a szoftver remarketing mint új iparág több milliárd forintos piacot céloz meg hazánkban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Több budapesti polgármester koronavírusos, elmarad a Fővárosi Közgyűlés

Több budapesti polgármester koronavírusos, elmarad a Fővárosi Közgyűlés

Spórolás helyett csak reménykednek a magyarok, hogy az állami nyugdíj elég lesz

Spórolás helyett csak reménykednek a magyarok, hogy az állami nyugdíj elég lesz

Belga csokoládékészítő-mester lett a világ legjobb cukrásza

Belga csokoládékészítő-mester lett a világ legjobb cukrásza