szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az eszköz népszerűsége ellenére a mai napig nincsen rá natív Facebook-applikáció.

Az eszköz népszerűsége ellenére a mai napig nincsen rá natív Facebook-applikáció. Ez persze nem igazán nagy gond, hiszen minden további nélkül elérhetjük az FB-t a táblagép böngészőjéből is: csak éppen „fészbukozás” közben nem lehet kihasználni az iPad előnyeit, nevesen az érintőképernyőt. Márpedig az iPad lényege pontosan ez lenne…

 A helyzet nemsokára változni fog – a szociális háló rajongói végre kapnak egy kifejezetten iPad-re fejlesztett Facebook-alkalmazást.  A legfontosabb (és legérdekesebb) funkciók: képek és videók feltöltése és publikálása közvetlenül az iPadről (illetve annak kamerájából), élő videocsevegés barátainkkal, fotomegosztó szolgáltatás és persze az érintőképernyő kihasználása (hogy ez utóbbi pontosan mit takar, arról még nincs információ, így nem tudjuk, hogy ez például vonatkozik-e a Facebook-játékokra is).

Az Apple számára nagyon fontos egy ilyen alkalmazás (tulajdonképpen már egy éve könyörögnek a Facebooknak, hogy fejlesszen valamit), hiszen a több mint ötszázmillió FB-felhasználó nagy része még nem vásárolt okostelefont vagy mobilgépet. És ha arra kerül majd a sor, hogy döntetni kell egy Android-alapú táblagép/mobil. Vagy egy iPad/iPhone között, és akkor bizony sokat nyom majd a latban egy jól sikerült speciális Facebook-szoftver.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírus-díjat szednek a lengyel magánegészségügyben

Koronavírus-díjat szednek a lengyel magánegészségügyben

Egy országban vagy városban is megrendezhetnék a foci-Eb-t?

Egy országban vagy városban is megrendezhetnék a foci-Eb-t?

A GM egymillió kanadai dollárból fogna a furgon gyártásába, amivel forradalmasítanák a fuvarozást

A GM egymillió kanadai dollárból fogna a furgon gyártásába, amivel forradalmasítanák a fuvarozást