szerző:
techline.hu

A fejlesztők mostantól egyetlen platform használatával készíthetnek kifejező mobilalkalmazásokat, amelyek az...

A fejlesztők mostantól egyetlen platform használatával készíthetnek kifejező mobilalkalmazásokat, amelyek az AndroidMarket, az AppStore és a BlackBerry App World használatával terjeszthetők. A külön, illetve a Creative Suite 5.5 Web Premium és a Master Collection csomag részeként is kapható Flash Builder 4.5 használatával olyan alkalmazások hozhatók létre, amelyek tökéletesen működnek a piacvezető mobileszközök platformjain. 
„A fejlesztők reakciói a Flash Builder 4.5 és a Flex 4.5 keretrendszer új mobilfunkcióira egyszerűen fantasztikusak voltak" – mondta Ed Rowe, az Adobe fejlesztői eszközökért felelős részlegének alelnöke. – " Lenyűgözi őket, hogy milyen egyszerűen lehet kiváló mobilalkalmazásokat készíteni Android eszközökre, valamint BlackBerry Playbook, iPhone és iPad készülékekre. A vállalatok így hatékonyan el tudják érni az ügyfeleket, függetlenül az ügyfelek által használt eszközöktől.”

A mai napon kerül sor az Adobe Digital Enterprise Platform bemutatására is. Mivel az ügyfelek egyre több tartalmat használnak okostelefonokon és táblaszámítógépeken, a nagyvállalatoknak a marketingstratégiájuk alapvető részévé kell tenniük a mobilalkalmazásokat. Ezzel egyidejűleg az informatikai vállalatok üzletifolyamat-irányító, CRM és egyéb alkalmazásokat kívánnak fejleszteni, amelyekkel növelhetik az alkalmazottak termelékenységét, így támogatva a ma használt eszközök és platformok széles kínálatát. A Flash Builder és a Flex használatával a vállalatok most már egy eszköz, egy keretrendszer és egy kódbázis használatával készíthetnek nagyteljesítményű alkalmazásokat, amelyek futnak asztali számítógépeken, okostelefonokon és táblaszámítógépeken is.

 

A Flex 4.5 fontos termelékenységnövelő fejlesztéseket is tartalmaz, amelyeknek köszönhetően a fejlesztők gyorsan készíthetnek alkalmazásokat asztali számítógépekre és webes platformokra, valamint népszerű mobilplatformokra is. A Flash Builder 4.5 bevált kódsablon, kódkiegészítés és kódkészítés funkcióinak köszönhetően a fejlesztők felgyorsíthatják a Flex és ActionScript alkalmazások készítését, és telepíthetik azokat az Adobe AIR szoftverrel, az Adobe önálló alkalmazásokhoz használt futásidejű termékével. Így a fejlesztők több mint 80 millió Android eszközt, valamint BlackBerry Playbook, iPad és iPhone készüléket érhetnek el a piacon. Az év végére várhatóan több mint 200 millió mobileszköz támogatja majd az AIR alkalmazásokat.

Mobilalkalmazások működésben
Az Android Market, az Apple App Store és a BlackBerry App World már számos olyan alkalmazást tartalmaz, amely a Flash Builder és a Flex használatával készült. Íme néhány példa:
A Conqu egy egyszerűen használható, de nagy teljesítményű feladatkezelő eszköz, amellyel kezelheti a beérkező e-mail üzeneteket és elvégezheti a feladatait.
A Mr. Mixit egy forgatós képpárosító játék, amelyben a felhasználóknak az idővel versenyezve kell elforgatniuk két lemezjátszóval kis képeket, amíg azok össze nem illenek.
A Muni Tracker egy élő, tíz másodpercenként frissülő térképen követi a San Francisco-i közlekedési vállalat járatainak helyét és várható érkezési idejét.  A kedvenc megállókat és vonalakat megjelölheti egy könyvjelzővel, hogy később könnyen elérhetőek legyenek.
A Netflix Queue Manager használatával az ügyfelek útközben böngészhetik, kereshetik és kezelhetik a Netflix listájukat. Az új szolgáltatások közé tartozik a listák megtekintése és frissítése, továbbá a filmek hozzáadása, eltávolítása és megtekintése.
A PolitiFact Mobile App segítségével „megtalálhatja az igazságot a politikában” az Igazságindex, az Igazságmérő és a Pörgetős mérő használatával. A PolitiFact.com a St. Petersburg Times tények ellenőrzésére használható webhelye, amely 2009-ben Pulitzer-díjat kapott.
A Pyramix egy könnyen elsajátítható, magával ragadó szójáték, amely a Cryptoquote stratégiai megközelítését a Boggle egyszerűségével ötvözi.

Árak és elérhetőség
A Flash Builder 4.5 letöltéséhez vagy kipróbálásához látogasson el az alábbi webhelyre. A véghfelhasználói árakért érdeklődjön a Hivatalos Adobe viszonteladóknál. A Flex 4.5 egy ingyenes, nyílt forráskódú keretrendszerként érhető el. A Flash Builder 4.5 for PHP támogatja az alkalmazásfejlesztést Android, BlackBerry Tablet OS és iOS rendszerekre.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Rendhagyó karácsonyi vásár nyílt Budapesten

Rendhagyó karácsonyi vásár nyílt Budapesten

Tömeghalál egy indiai gyártűzben

Tömeghalál egy indiai gyártűzben

Ezt a hat számot nem találta el senki

Ezt a hat számot nem találta el senki

Az éjszakai autópályán bukkant fel a Tesla Cybertruck – videó

Az éjszakai autópályán bukkant fel a Tesla Cybertruck – videó

Két hatalmas X-szárnyú vadászgépet reptetett a Boeing – videó

Két hatalmas X-szárnyú vadászgépet reptetett a Boeing – videó

Eladó egy 7 literes motorral szerelt szuperritka bálna Merci

Eladó egy 7 literes motorral szerelt szuperritka bálna Merci