szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A REAL Studio 2011 segítségével fejleszthetünk akár Windowson, Linuxon vagy OS X-en is, ráadásul mindhárom platformra...

A REAL Studio 2011 segítségével fejleszthetünk akár Windowson, Linuxon vagy OS X-en is, ráadásul mindhárom platformra, illetve webre is készülhetnek vele alkalmazások.
Az új, R2 kiadás többek között számos hibajavítást tartalmaz a Cocoa alapú programok fejlesztésével kapcsolatban, számos teljesítményjavító változtatás történt a webes fejlesztési modulban, és közel 42 új funkciót is kapunk, többek között az eszközsor használatát webalkalmazásokban, WebMapViewer vezérlőt (geolocation lehetőséggel), új WebMoviePlayer vezérlőt amely a HTML5 videókat is támogatja, továbbfejlesztett képhasználatot az adatbázisokban, helyi menü használati lehetőséget a webalkalmazásoknál stb.

Az újdonságok és hibajavítások (utóbbiakból közel 200 van) teljes listáját itt olvashatjuk, illetve találunk egy rövid összefoglaló videót is, az alábbi oldalon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!