szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A hájp oka főleg a nemrég megjelent előzetes videó, amit máris minden idők legjobb játékbemutató videójának kiáltottak...

A hájp oka főleg a nemrég megjelent előzetes videó, amit máris minden idők legjobb játékbemutató videójának kiáltottak ki a netezők, hosszas elemzésekben értekeznek arról, hogy miért is olyan „epic”, sőt magyarázó (és visszafelé lejátszott) videókat is találhatunk a Youtube-on. A trailer érdekessége, hogy visszafelé megy az időben (akárcsak a klasszikus „Memento” c. Guy Ritchie film). Ha esetleg valaki nem látta volna még a háromperces remekművet, a hiányosság most pótolható. (Vigyázat, elég véres!)

 A hatásos előzetes, és persze a hangulatos grafika mellett, a hájp másik oka az lehet, hogy amiben zombik vannak, azt a Left4Dead sikere óta nagy szeretettel és kíváncsisággal fogadja a közönség.

Sajnos a játékról elég kevés infót csöpögtet a Techland, az idei E3-on is alig tudtunk meg valamit: mindig csak a szokásos kerettörténetet ismertetik, miszerint egy trópusi szigeten nyaralunk, amikor kitör az apokalipszis, és kezdődik a zombi-hentelés. Tegnap azonban végre megjelent pár konkrét információ magáról a játékról is!

Mint kiderült, egyfajta „light” akció-RPG módra, négyféle választható karakterrel kezdhetjük a játékot, ezek mindegyike más-más képességekklel (skill-tree) fog rendelkezni. A választható karakterekből az egyik pl. Logan, egy amerikai futballsztár, akit már megfertőzött a siker és a nők, ráadásul egy autóbaleset során utasa meghalt, neki pedig tönkrement a térde. Felejteni és rehabilitálódni érkezik a trópusi nyaralóparadicsomba, amikor is kitör a pánik… Hát sablon sablon, de a játék hangulatának köszönhetően elnézhető. A többi karakterről egyelőre még nincs infó, annyit azonban elárultak a fejlesztők, hogy az egyjátékos mód hossza valahol 25-30 óra között mozog majd (zombis játéktól nem rossz), ráadásul koopoeratív módban is nyomulhatunk. Ez utóbbi esetben a játékosok számától, és ügyességétől függően dobálja majd elán a zombikat a motor, akárcsak a Left4Dead virtuális „directora”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Siri elkotyogta, hogy áprilisban újabb Apple-bemutató lesz

A Siri elkotyogta, hogy áprilisban újabb Apple-bemutató lesz

Akkor is jár és ingyenes a koronavírus elleni oltás, ha érvénytelen a TAJ-szám

Akkor is jár és ingyenes a koronavírus elleni oltás, ha érvénytelen a TAJ-szám

Új androidos funkció jön, ami szólni fog, ha sétálás közben is mobilozunk

Új androidos funkció jön, ami szólni fog, ha sétálás közben is mobilozunk