szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Vezeték nélkül is tölthet le fényképet iPhone-ról, iPadrőlAz iPhone, iPad és iPod Touch készülékekhez speciális kábel...

Vezeték nélkül is tölthet le fényképet iPhone-ról, iPadről
Az iPhone, iPad és iPod Touch készülékekhez speciális kábel tartozik, amellyel szinkronizálni lehet a rajtuk lévő tartalmat az asztali vagy hordozható gépünkkel. Erre a kábelre van többek között akkor is szükség, ha az iOS eszközökkel készített képeket akarjuk átmásolni. De akkor sincs baj, ha éppen nincs kéznél ez a kábel.
Tovább a cikkhez >>>

Ingyen zene a böngészőben
Zenemegosztó szolgáltatás rengeteg van: online rádió, letölthető ingyenes zenék, Soundcloud-klónok stb. Igényes zenemegosztó szolgáltatásból azonban jóval kevesebb…
Tovább a cikkhez >>>

Használjunk iPhone-t a csalók ellen!
A csalások és átverések valószínűleg egyidősek az emberiséggel, Persze ahogy telik az idő, a csalók és szélhámosok is egyre kifinomultabb módszerekkel dolgoznak.
Tovább a cikkhez >>>

Így lehet ingyen saját zenefolyama
Hamarosan több olyan szolgáltatás is beindul, amelyek használatával felhőben tárolhatjuk zeneszámainkat, és bárhonnan elérhetjük azokat. Van azonban egy olyan megoldás, amellyel már most is streamelhetjük kedvenc zeneszámainkat.
Tovább a cikkhez >>>

Acer Iconia Tab W500 - jól jönne egy Windows 8
Az Acer készülékét használhatjuk táblagépként vagy netbookként is. Utóbbinak több mint kiváló, a tábla formában viszont valami azért hiányzik...
Tovább a cikkhez >>>

Így fér kétórányi üzenet egyetlen Twitter-bejegyzésbe
Akinek kevés a 140 karakteres csipogás, az több órás hangüzenetet is világgá kürtölhet, ráadásul élőszóban.
Tovább a cikkhez >>>

Kipróbáltuk: Sony Ericsson Neo
A Sony Ericsson a jelek szerint megpróbálja bebizonyítani, hogy 100 ezer forint alatt is lehet minőségi Androidos készüléket piacra dobni. És úgy tűnik, ez sikerül is nekik.
Tovább a cikkhez >>>

Diagramok készítése ASCII karakterekből
Az interneten akadnak hasznos és eszement dolgok egyaránt. Az alábbiról nem tudtuk eldönteni, melyik kategóriába tartozik, de gondoltuk, majd olvasóink segítenek a döntésben. Lehet szavazni!
Tovább a cikkhez >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán: Nőnap virág nélkül? Na még mit nem!

Orbán: Nőnap virág nélkül? Na még mit nem!

Új Nemzeti Biztonsági Laboratórium épül 12 milliárd forintból

Új Nemzeti Biztonsági Laboratórium épül 12 milliárd forintból

Spiegel: Orbán felégeti a hidakat maga mögött

Spiegel: Orbán felégeti a hidakat maga mögött