szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Sokáig a VisualHub volt a kedvencünk, ha videók konvertálásáról volt szó Macen (több válogatásunkban is szerepelt), ám...

Sokáig a VisualHub volt a kedvencünk, ha videók konvertálásáról volt szó Macen (több válogatásunkban is szerepelt), ám a készítő úgy döntött, leáll a projecttel.
Ezután mi az iMedia Convertert választottuk, amely jóval sokoldalúbb mint a VisualHub volt, ám ennek "örömére" sajnos fizető (mondjuk nem vészes az ára, 50 dollárt simán megér, ha sokat konvertálunk).

Most viszont lehet, hogy új kedvencet avathatunk hamarosan, gőzerővel készül ugyanis az Adapter nevű ingyenes alkalmazás, amely valamiféle keveréke a VisualHubnak és az iMedia Converternek.
A béta változat már letölthető, s elég szépen dolgozik, így beválasztottuk a hét maces kedvencének (lesz egyébként belőle Windowsos verzió is).

Egyszerű fogd és dobd művelettel válogathatjuk össze a konvertálandó videókat, majd néhány kattintással kiválaszthatjuk a célformátumot (kezdők számára jó hír, hogy nem csak formátumok, hanem eszközök is választhatók, így elég azt tudniuk, milyen kütyün szeretnék később megnézni a filmet).
Az Adapter a videók konvertálásán túl még hangfájlok és képek átalakítására, illetve Youtube videók letöltésére is használható!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

A hét Maces alkalmazása: Perian

Hasonlóan a Windows Media Playeréhez, az OS X-ben alapból megtalálható QuickTime sem birkózik meg rögtön minden...

techline.hu Tech

A hét Maces alkalmazása: AppCleaner

Bár OS X alatt a legtöbb alkalmazást egyszerű fogd és dobd megoldással tudjuk telepíteni és eltávolítani is (utóbbi...

techline.hu Tech

A hét maces alkalmazása: Evernote

Az Evernote egy remek online jegyzetelő szolgáltatás, amelynek segítségével akár egy böngészőben is készíthetünk...