szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ehhez hívhatjuk segítségül a TubeLoop webszolgáltatást, ahol egy gyors és ingyenes bejelentkezés után már...

Ehhez hívhatjuk segítségül a TubeLoop webszolgáltatást, ahol egy gyors és ingyenes bejelentkezés után már válogathatjuk is a videókat. Az “add a new loop” gombra kattintva lehet elkezdeni gyűjtögetni a Youtube-ról a videókat. A filmek megtalálásához használhatjuk a beépített keresőt, de sok esetben kényelmesebb, ha a legtöbbször megnézett (most watched) vagy a legfrissebb feltöltések (recently uploaded) közül csemegézünk. Persze annak sincs akadálya, hogy közvetlenül beírjuk annak a videónak az URL címét, amit meg szeretnénk osztani.

A videókhoz legjobban illő megjelenést állíthatunk be

A válogatásoknak egyedi nevet adhatunk, és a listából egy kattintással tudunk törölni vagy új elemeket hozzáadni. Hasonlóan egyszerű a videók sorrendjének megváltoztatása: az egérrel kell a megfelelő helyre húzni a weboldal alján található idővonalon.

Csak rá kell dobálni az idővonalra a videókat

Mielőtt megosztanánk összeállításunkat a Facebookon, választhatunk nyolc különböző téma közül, így olyan környezetű lejátszóval fog elindulni a válogatás, ami legjobban illik a videókhoz.

A videólejátszó ablaka

A megosztott Youtube-összeállítást egy kattintással közzétehetjük Facebook üzenőfalunkon. Itt meg fog jelenni a lista címe és minden benne található videó címe, valamint időtartama. A teljes lejátszási listához is és minden egyes videóhoz is tartozik egy Like gomb, így folyamatosan ellenőrizhetjük, hogy hány ismerősünknek tetszett a válogatásunk vagy annak egy-egy része. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Megújul a Youtube felülete

A készülő Youtube felületet bárki kipróbálhatja, ha ellátogat az alábbi oldalra és ott egy kattintással átvált az új...

Nem tréfál a Mercedes: 70 milliárd eurót költenek villanyautókra

Nem tréfál a Mercedes: 70 milliárd eurót költenek villanyautókra

A Fidesz arra játszik, hogy az ellenzéki pártok felfalják egymást a választásig

A Fidesz arra játszik, hogy az ellenzéki pártok felfalják egymást a választásig

Több karton kötszer, 400 pár női cipő – ezeket mind tehervonatokból lophatta el két férfi

Több karton kötszer, 400 pár női cipő – ezeket mind tehervonatokból lophatta el két férfi