szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A szolgáltatással a Michael Douglas narrációjával ellátott 3D dokumentumfilmek, videoklipek és animációk szélessávú...

A szolgáltatással a Michael Douglas narrációjával ellátott 3D dokumentumfilmek, videoklipek és animációk szélessávú internetkapcsolat birtokában ingyen elérhetők Magyarországon is. Így a Samsung SMART tévéken akár Blu-ray lemezek vásárlása nélkül is, ingyenesen nézhetünk ezentúl 3D műsorokat. A kínálatban megtalálhatók a legfrissebb filmek, például a Kung Fu Panda 2 trailerei, a világhírű 3D mozijairól közismert IMAX látványos dokumentumfilmjei, valamint számos koncertvideó is. A vállalat az elkövetkező hónapokban további érdekes és lenyűgöző tartalommal frissíti az ingyenes 3D videotékáját. Az alkalmazás a Samsung Apps alkalmazásboltjából tölthető le a Samsung SMART TV-kre.

Mivel a Smart TV-k számítógép közbeiktatása nélkül is meg tudnak jeleníteni internetes tartalmakat, a néző függetlenítheti magát műsorszolgáltatók kínálatától. Az olyan mindenki által használt oldalak mellett, mint a youtube, a facebook vagy a Picasa júliustól 8 magyar alkalmazás is elérhető, melyek az origo.hu, az index.hu, a samsungsport.hu, a Nők Lapja Café, a cafetv.hu, a technet.hu, a port.hu vagy az fn.hu.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szlávik János: A fertőzöttek jelentős része nem kerülte el a nagy rendezvényeket

Szlávik János: A fertőzöttek jelentős része nem kerülte el a nagy rendezvényeket

Videó: így robbantottak fel egy 12 ezer tonnás német viaduktot

Videó: így robbantottak fel egy 12 ezer tonnás német viaduktot

Orvosi kamara: Az orvosok 77 százaléka nem írná alá az új jogviszonyt

Orvosi kamara: Az orvosok 77 százaléka nem írná alá az új jogviszonyt