szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Apple a hét elején frissítette az iLife csomagot, s ezzel a frissítéssel a csomag alkalmazásai nem csak számtalan...

Az Apple a hét elején frissítette az iLife csomagot, s ezzel a frissítéssel a csomag alkalmazásai nem csak számtalan hibajavítást kaptak, hanem fel is készítették őket a közelgő Lionra (például az iPhoto képes lesz a teljes képernyős működésre, illetve lecserélődtek az ikonjai is az új rendszer stílusának megfelelőre).
Szintén a hét elején az Apple felkérte a fejlesztőket levélben, hogy küldjék be az App Store-ba szánt, Lion kompatibilis változatokat szoftvereikből.

A pletykák alapján a Lion akár már holnap is érkezhet, bár erre azért nincs garancia (csak arra, hogy még júliusban megjelenik), és hasonlóképpen kérdéses az is, hogy az új rendszerrel együtt debütál-e majd a MacBook Air új változata is. Utóbbiba egyébként a pletykák szerint visszakerül az első generációban még megtalálható háttérvilágításos billentyűzet, amelyet az Apple száműzött az aktuális változatokból (jelenleg csak a MacBook Pro vonalban található ilyen).
Néhány helyen szóba került még egy esetleges új iWork irodai csomag érkezése is, de erről egyelőre még kevesebbet lehet tudni, pedig minden bizonnyal jót tenne a következő iWork eladásainak, ha a Lionnal együtt érkezne az App Store-ba.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Pfizer-vezérigazgató: Valószínű, hogy egy harmadik oltást is fel kell majd venni

Pfizer-vezérigazgató: Valószínű, hogy egy harmadik oltást is fel kell majd venni

Továbbra sem szabadulhat a solti férfi, aki videóra vette, amint saját lányával szexel

Továbbra sem szabadulhat a solti férfi, aki videóra vette, amint saját lányával szexel

Fürjes helyett Palkovics csinál helyet a kínai egyetemnek Budapesten

Fürjes helyett Palkovics csinál helyet a kínai egyetemnek Budapesten