szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Till Attila filmje is képviseli hazánkat a Szarajevói filmfesztiválon. Nemcsak erről, hanem sok egyéb érdekességről is olvashatunk egy különleges ingyenes, online kiadványban.

Az Európai Unió MEDIA programja által támogatott rövidfilmes közösségi weboldal egy új és ingyenes kiadványban mutatja be a Szarajevói Filmfesztivál rövidfilmes versenyprogramjának alkotásait és készítőit. A “World of Shorts - The Sarajevo Edition” egy ingyenesen elérhető angol nyelvű PDF magazin, amely az ISSUU rendszerrel online olvasható. A kiadványból többek között megismerhetjük a beválogatott két magyar rendező, Zomborácz Virág és Till Attila filmjeit, és láthatunk egy-egy, külön erre az alkalomra készült rajzot is tőlük.

A magazine megtekintésének mikéntjéről, illetve további érdekességeiről a techline.hu cikkében olvashatnak.
 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!