szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

2008-ban még senki sem gondolta, hogy alig három év alatt már a böngészőpiac 20 százalékát fogja birtokolni a Chrome. Ha a fejlődés üteme a továbbiakban is hasonló lesz, meglepő eredmények várhatók 2012-re.

Érdekes gondolatkísérletbe fogott a RoyalPingdom oldal, a StatCounter grafikonjaira alapozva megpróbálta felvázolni, hogyan fog folytatódni a Google egyik sikertörténete, a Chrome előretörése.

Hogy milyen eredményt kapott, és hogy miként fog viszonyulni a Chrome részesedése  az elképzelés szerint a Firefoxéhoz és az Internet Exploreréhez, kiderül a techline.hu cikkéből.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Új technológiák

Arcfelismerő programot vett a Google

Megvásárolta az arcfelismerő szoftverfejlesztéséről ismert PittPatt vállalatot a Google internetes óriás, amely a közösségi hálón akar terjeszkedik új szolgáltatásával, a Google+ portállal.

hvg.hu Hálózat

Nagyüzemben függesztik fel a Google+ profilokat

Nagy felzúdulást keltett, hogy számtalan Google+ profilt felfüggesztett a Google - nem volt a cég elvárásainak megfelelő ugyanis a megadott név. A furcsa nevű embereknek be kell bizonyítaniuk, hogy tényleg így hívják őket, az álneveket, beceneveket száműzik a rendszerből.

hvg.hu Hálózat

Csökkenne a Google+ forgalma?

Kevesebb amerikai látogatja, és aki megteszi, az is kevesebb időt tölt a Google közösségi oldalán az Experian Hitwise szerint.

hvg.hu Hálózat

Alexander Calder előtt tiszteleg a Google

Alexander Calder, a XX. század egyik legtermékenyebb, legújítóbb szobrásza 113 éves lenne pénteken, ezért a Google doodle a művész „A csillag” című alkotását idézi meg.

techline.hu Tech

Tegye át Facebook-képeit a Google+-ra is!

Óriási ütemben nő a Google+-ra regisztráltak aránya, s közülük nem kevesen a Facebookon is jelen vannak. De mi legyen azzal, a feltehetően nem is kevés fotóval, amelyeket egyszer már feltöltöttünk a Facebookra?

Élesebbé vált a verseny a gimnáziumi helyekért

Élesebbé vált a verseny a gimnáziumi helyekért

És akkor 2,5 millió beoltott kellett ahhoz, hogy a kormány végre korlátozza a bolti tumultust

És akkor 2,5 millió beoltott kellett ahhoz, hogy a kormány végre korlátozza a bolti tumultust

Videót mutattak be Elon Muskék majmáról, amelyik gondolatokkal videojátékozik

Videót mutattak be Elon Muskék majmáról, amelyik gondolatokkal videojátékozik