szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Mozilla’s user experience (UX) csapat tette elérhetővé a most következő pár képet.

A Mozilla’s user experience (UX) csapat tette elérhetővé a most következő pár képet. Az már első pillantásra is látszik, hogy a Firefox 9 (és az utána következő verziók) felülete bizony alaposan meg fog változni. A Képek OSX alatt készültek, de ez ne tévesszen meg senkit: a Windows verzió is ugyanígy fog kinézni.

A legfontosabb újítás, az egyelőre még meg nem nevezett új menü, ahol egy kattintással elérhetjük majd a kiegészítőket, az elsődleges browser-funkciókat, és a webes applikációkat. Ennek a menünek a tartalma dinamikus lesz, ami annyit jelent, hogy amit többet használunk, az benne marad és feljebb kerül, amit ritkábban az lejjebb – sőt idővel eltűnik.

Természetesen manuálisan is testre szabható lesz, ha a dinamikus megoldás nem válna be valakinek. Egy új add-on eszköztár is bekerül.  A teljes bemutató, még több képernyőképpel ezen a címen látható. Az új felületet jopbb ha megszokjuk, ugyanis már biztos, hogy a Firefox 9 és a következő verziók (10, 11, 12) mind így fognak kinézni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Trinity néven ígér csoda Volkswagent a cég vezére

Trinity néven ígér csoda Volkswagent a cég vezére

Leszedette az uniós zászlókat egy csongrádi falu polgármestere

Leszedette az uniós zászlókat egy csongrádi falu polgármestere

Kézilabda-vb: újabb győzelem után negyeddöntős a magyar válogatott

Kézilabda-vb: újabb győzelem után negyeddöntős a magyar válogatott