szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Mac App Store egyik legnépszerűbb ingyenes letöltése a Smart Converter, amely nem arról lesz híres, hogy félelmetes...

A Mac App Store egyik legnépszerűbb ingyenes letöltése a Smart Converter, amely nem arról lesz híres, hogy félelmetes mennyiségű választható opcióval kedveskedik a profiknak, akik éppen videót szeretnének konvertálni. Ellenkezőleg! A Smart Converterrel elég, ha azt tudjuk, milyen eszközön (iPad, iPhone, androidos mobil, táblagép, XBox, Windows PC stb.) szeretnénk majd lejátszani a konvertált anyagot.

Ha ezt kiválasztjuk, a program minden egyéb beállítást elintéz helyettünk, majd nekifog a videó átalakításának. Szóval először rádobjuk a konvertálandó videót az ablakára, kiválasztjuk a céleszközt, majd egy kattintás és indul is a konvertálás. Kell ennél egyszerűbb?
Letöltés >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

A hét Maces alkalmazása: AppCleaner

Bár OS X alatt a legtöbb alkalmazást egyszerű fogd és dobd megoldással tudjuk telepíteni és eltávolítani is (utóbbi...

techline.hu Tech

A hét Maces alkalmazása: Perian

Hasonlóan a Windows Media Playeréhez, az OS X-ben alapból megtalálható QuickTime sem birkózik meg rögtön minden...

techline.hu Tech

A hét maces alkalmazása: Evernote

Az Evernote egy remek online jegyzetelő szolgáltatás, amelynek segítségével akár egy böngészőben is készíthetünk...