szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az egyik ilyen a haladó felhasználók által jól ismert „labs”, ahol a cég bevezetés alatt álló, béta (sőt alfa)...

Az egyik ilyen a haladó felhasználók által jól ismert „labs”, ahol a cég bevezetés alatt álló, béta (sőt alfa) kísérleti szolgáltatásait, kiegészítőit tesztelhetjük és használhatjuk. Van azonban egy Google szolgáltatás, ami még a labsnál is kevésbé ismert: ez pedig a Google New. Nem elírás, nem „news” (hírek) hanem „new” (újdonságok).

Ezen az oldalon az Google-val kapcsolatos új dolgokról, újdonságokról értesülhetünk. Márpedig ezekből elég sok van, hiszen a Google nem csak kereső, de irodai csomag, operációs rendszer- és böngésző fejlesztő, sőt a mobilpiacon is jelen van. Újdonság tehát bőven akad, a cég pedig volt olyan kedves, hogy mindezeket egy jól használható, átlátható webes szolgáltatáson keresztül teszi nekünk elérhetővé a Google New oldalon.  

 Az oldal kezelése roppant egyszerű, szűrésre azonban szükségünk lesz, hiszen a Google hihetetlen mennyiségű újítást és információt közöl itt, napról napra. A legjobb, ha a „sort by” (products) legördülő listában kiválasztjuk mely Google termékek iránt érdeklődünk. Ezt már csak azért is érdemes megnézni, mivel itt szembesülhetünk vele igazán, valójában mennyi mindennel is foglalkozik a Google. Picasa, Blogger, Orkut, Google TV, Talk, Youtube és még rengeteg dolog.

Természetesen a Google New is rendelkezik saját keresővel, így azt is használhatjuk. A szolgáltatás legnagyobb előnye, hogy itt olyan újdonságokról is értesülhetünk (ráadásul azok megjelenése után szinte azonnal), amiket a vezető IT-magazinok vagy blogok esetleg nem éreznek utánközlésre érdemesnek. Vagy hosszú átfutási idővel jutnak el hozzájuk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Beindult a pilótekeringő, újra lesz Schumacher a Forma–1-ben

Beindult a pilótekeringő, újra lesz Schumacher a Forma–1-ben

Az agrártárca helyettes államtitkárát vették őrizetbe korrupciós ügy miatt

Az agrártárca helyettes államtitkárát vették őrizetbe korrupciós ügy miatt

A hétvégére lehet megállapodás a Brexitről?

A hétvégére lehet megállapodás a Brexitről?