szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Szkennelés és nyomtatás vezetékek nélkülManapság egyre több helyen használnak vezeték nélküli megoldásokat.

Szkennelés és nyomtatás vezetékek nélkül
Manapság egyre több helyen használnak vezeték nélküli megoldásokat. Az otthoni wifi kapcsolat egyre népszerűbb, a munkahelyen pedig már szinte elvárás. Miért ne használhatnánk ki ezt nyomtatásnál és szkennelésnél?
Tovább a cikkhez >>>

Mit kell tudni a Playstation Vitáról?
Nem vitatkozásról és vitáról van szó, hanem a Sony legújabb, hordozható szuper-konzoljáról. Lássuk, mit érdemes tudni erről a csodakonzolról!
Tovább a cikkhez >>>

Toplista: az 5 legértelmetlenebb weboldal
Vannak jól és kevésbé jól sikerült weboldalak. És persze vannak olyanok is, amelyeknek semmi értelme, látogatói persze ezeknek is vannak.
Tovább a cikkhez >>>

Kevésbé ismert, de hasznos Lion funkciók és elérésük
Az OS X Lion számtalan látványos és kevésbé szembetűnő, de hasznos változást hozott. Utóbbiakból gyűjtöttünk össze egy csokorra valót.
Tovább a cikkhez >>>

Zaj eltávolítása fotókról, ingyen!
Mitől is lesz „zajos” egy kép vagy egy fotó? Miért is nem jó, ha képeink túl zajosak? És ami a legfontosabb: hogyan tudjuk eltávolítani ezt a zavaró jelenséget?
Tovább a cikkhez >>>

Harmincdolláros fájlkezelő, most ingyen tölthető!
A legjobb természetesen a Total Commander, ezt a tény nem tudjuk kikerülni, ha fájlkezelők jönnek szóba. Nem csak a TC van azonban a világon…
Tovább a cikkhez >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!