szerző:
techline.hu

Illetve volt, aki érezte, egészen konkrétan Gabe Newell a Valve a Half Life és a Steam megalkotója.

Illetve volt, aki érezte, egészen konkrétan Gabe Newell a Valve a Half Life és a Steam megalkotója. Fel is vásárolta a az ingyenes kis hobbi-játékot (a fejlesztőkkel együtt). Napjainkra a Counter Strike, és annak felújított (Counter Strike – Source) verziója a világ egyik legnépszerűbb hálózatos játéka. Az elmúlt tizenkét évben több mint huszonötmillió példányt értékesítettek Stream-en és a dobozos verziókból.

A Valve hétvégén bejelentette, hogy érkezik az új verzió Counter Strike: Global Offensive néven. Jövő év elejétől (február-március) már tölthetjük is le a Steamről. Mindhárom platformon (PC, Xbox, PS3) egyszerre fog megjelenni, az újítások az ilyenkor szokásos sémát követik: még több fegyver, még több pálya (megmaradnak azért a klasszikus pályák is), illetve az új netes generáció megelégedésére online leaderboard és fejlesztett matchmaking áll majd a rajongók rendelkezésére.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!