szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az október 25-én megjelenő, óriási rajongótáborral rendelkező Battlefield epizód mellé, az EA további sikerjátékaiból...

Az október 25-én megjelenő, óriási rajongótáborral rendelkező Battlefield epizód mellé, az EA további sikerjátékaiból választhatunk egyet. (forrás). Mass Effect 2, Dead Space 2 vagy az öregecske (ám még mindig isteni és klasszikus) Medal Of Honor. A fenti játékok valamelyikét kapjuk meg ingyen, persze csak akkor, ha az előrendeljük a játékot.

A hírek ellenére az Origin oldalain semmi nem olvasható ezzel kapcsolatban, sőt az EA a Gamespot ezzel kapcsolatos kérdéseire nem reagált érdemben. Érdemes hát fenntartással kezeljük a dolgot. A hír azonban valószínűleg igaz, hiszen az EA nem először vetné be ezt a stratégiát: a kétes emlékű Dragon Age 2 mellé is járt egy ingyenes játék.   

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!