szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Tegnap adtuk hírül, hogy elindult az Age of Empires Online játék, amely remek szórakozást ígér (RTS & MMO...

Tegnap adtuk hírül, hogy elindult az Age of Empires Online játék, amely remek szórakozást ígér (RTS & MMO keverék), már ha elindul a gépünkön.
Többen panaszkodtak, hogy a AOE Online nem a telepítés után nem hajlandó elindulni, mindössze egy "An instance of the game is already running" üzenetet ad.

Nos, a megoldás szerencsére rém egyszerű: kattintsunk a Start menüre, azon belül pedig a Játékok menüpontra. A megjelenő ablakban az egér jobb gombjával kattintsunk az Age of Empires Online ikonra és a menüben a Futtatás rendszergazdaként menüpontra.

Ha minden jól megy, ezután az AOE Online Launcher már hajlandó letölteni a hátramaradt részeket és elindítani a játékot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Ma indul az Age of Empires online

Az Age of Empires Online egy érdekes új kísérlet a Microsoft részéről: rajzfilmes köntösbe burkolt stratégiai játék...