szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A nyertes csapat neve Na'Vi (igen, az Avatarból) és Ukrajnából érkeztek.

A nyertes csapat neve Na'Vi (igen, az Avatarból) és Ukrajnából érkeztek. Az első helyet, és az egymillió dolláros fődíjat ők zsebelték be: és még mondja valaki, hogy nem lehet játékkal pénzt keresni.

 A versenyen tizenhat csapat indult a világ minden tájáról. A második helyezett a kínai EHOME nevű csapat lett (nyereményük negyedmillió dollár), a virtuális dobogó harmadik fokára a szingapúri Scythe.SG nevű team állhatott, ők százötvenezer dollárral lettek gazdagabbak.

A DOTA2 teljes verziója jövőre jelenik meg, így a következő Gamescom-on valószínűleg még több csapat, és még gyakorlottabb játékosok versenyezhetnek majd.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!