szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A neten rengeteg „elborult” weboldal van, az online főtt tojás kalkulátor azonban valószínűleg benne van az első...

A neten rengeteg „elborult” weboldal van, az online főtt tojás kalkulátor azonban valószínűleg benne van az első háromban. Az oldal sajnos norvég nyelvű, ám a kalkulátor még így is könnyen kezelhető.   

Meg kell adnunk tojásaink körméretét (azaz mekkora tojásokat használunk), azt hogy milyen tojás szeretnénk (lágy, kemény, stb.). Meg kell határoznunk főzési hőmérsékletet, és a tengerszinthez képest elfoglalt magasságunkat. Hogy ez utóbbi miért kellhet, azt nem tudjuk (talán légnyomás?) Ezeket az adatokat a csúszkák segítségével adhatjuk meg. Ha készen vagyunk, csak kattintsunk a start gombra és máris kapjuk az eredményt: perc és másodperc. Ennyi ideig kell főznünk a tojásokat, hogy tökéletes eredményt kapjunk.

* * * FÉLMILLIÓ FORINTOT IS MEGTAKARÍTHAT EGY KÉTMILLIÓ FORINTOS HITELEN

THM-plafon ide vagy oda, havonta több ezer forintot is spórolhat, ha megfontoltan választ személyi kölcsönt. A hvg.hu és a Bank360 Személy Kölcsön Kalkulátorával könnyedén, mindössze néhány kattintással összahasonlíthatja különböző bankok ajánlatait. Ha kétmillió forintot igényel 72 hónapra, akkor egy kedvező kölcsön kiválasztásával akár félmillió forintot is spórolhat a hitel teljes futamideje alatt. Ide kattintva szabadon kalkulálhat, akár magasabb összegre vagy rövidebb futamidőre is összehasonlíthatja az ajánlatokat. Ha meglévő hitelét rendezné egy adósságrendező személyi kölcsönnel, akkor kattintson ide, ha pedig autóvásáráshoz keres kölcsönt, akkor pedig ide!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Öt éve halt meg Prince, de mindjárt új lemeze jelenik meg

Öt éve halt meg Prince, de mindjárt új lemeze jelenik meg

A jegybankelnök fia, Matolcsy Ádám cégétől kerülhettek bútorok a jegybank új épületébe

A jegybankelnök fia, Matolcsy Ádám cégétől kerülhettek bútorok a jegybank új épületébe

A megbukott civiltörvényt felváltó törvénytervezet is problémás a civilek szerint

A megbukott civiltörvényt felváltó törvénytervezet is problémás a civilek szerint